Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nelli Cooman boeken

Nelli Cooman boeken

Nelli Cooman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nelli Cooman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nelli Cooman (Paramaribo, 6 juni 1964) is voormalige Nederlandse atlete. Tijdens haar sportloopbaan werd ze tweemaal wereldkampioene, zes keer Europees kampioene en vijftien keer Nederlands kampioene. Ze nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen. Tegenwoordig is ze schoonheidsconsulente en nagelstyliste. Door de Gemeente Rotterdam is ze aangetrokken om het beoefenen van sport te promoten en te stimuleren op scholen in diverse wijken in de regio Rijnmond. Daarnaast is ze ambassadrice van Stichting Roparun.

Nelli Cooman verzorgt regelmatig presentaties bij (sport-)evenementen en houdt lezingen op congressen en symposia. Voor het bedrijfsleven geeft zij clinics en motivation speeches met betrekking tot het behalen van gewenste resultaten en doelen. Nelli’s ideaal is om mensen, ongeacht hun prestatieniveau, met sport in aanraking te brengen en ze aan te moedigen het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button