Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nelis Leeman boeken

Nelis Leeman boeken

Nelis Leeman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nelis Leeman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op de jonge leeftijd van 16 jaar is Nelis Leeman als DJ begonnen met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond Nelis Leeman met zijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen. In 2012 heeft hij zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel. Het nummer ‘Schudden’ met Arjon Oostrom is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een Remix van het nummer ‘Er is niemand zoals jij’ met Wesley Klein.Op zijn 10-jarig jubileum als DJ verraste hij zijn familie, vrienden en fans met mijn eerste solo single ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’. Dat heeft zijn leven totaal veranderd. Hij kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette me als artiest op de kaart.
In 2016 nam hij de Party Award Populairste Opkomende Artiest in ontvangst. Wat er toen gebeurde, had hij nooit durven dromen, alles ging in een sneltreinvaart. Waar hij ook komt word de voor hem ‘evergreen’ luidkeels meegezongen.
Al snel volgde er nieuwe singles om het optreden verder te kunnen vormen zoals ‘Ik Hou Van Jou’ ‘Ik Heb Jou Niet Nodig Schat’ en ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’, hierbij komt zijn passie voor muziek snel en goed van pas.
Mei 2018 is het tijd voor zijn debuut album met oa. ‘Leugenaar’, covers en eigen liedjes die gemaakt zijn door Manfred Jongenelis en Frank Verkooijen. Graag ziet hij jullie weer tijdens z’n optredens in het land.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button