Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nelis Leeman boeken

Nelis Leeman boeken

Nelis Leeman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nelis Leeman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nelis Leeman begon op 16-jarige leeftijd met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond hij met zijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen. In 2012 heeft hij zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel.

Het nummer ‘Schudden’ met Arjon Oostrom werd door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit, in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een remix van het nummer ‘Er is niemand zoals jij’ met Wesley Klein.

Op zijn 10-jarig jubileum als DJ verraste Nelis Leeman zijn familie, vrienden en fans met zijn eerste solo single ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’. Dat heeft zijn leven totaal veranderd. Hij kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette hem als artiest op de kaart. In 2016 kreeg Nelis de Party Award Populairste Opkomende Artiest. Wat er toen gebeurde, had hij nooit durven dromen. Alles ging in een sneltreinvaart. Waar hij ook komt worden de evergreens luidkeels meegezongen.

Al snel volgden er nieuwe singles om zijn optredens verder uit te breiden, zoals ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Ik Heb Jou Niet Nodig Schat’ en ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’. Hierbij komt zijn passie voor muziek goed van pas. In 2018 bracht Nelis Leeman zijn debuut album uit, met onder andere het nummer ‘Leugenaar’ en diverse covers en eigen liedjes.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button