Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Natural High boeken

Natural High boeken

Natural High boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Natural High of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Natural High

Hiphop/R&B act Natural High is een project van zanger/producer IVKazt. De act wordt opgericht in 199 8 en heeft Den Haag als thuisbasis.

De sound laat zich het best omschrijven

als ”Urban”, ofwel hiphop met R&B invloeden, en vice versa. De muziek wordt compleet door hem zelf geproduceerd.

Met deze unieke stijl

valt de act al gauw op en mag, naar aanleiding van de eerste demo, optreden bij prestigieuze festivals als ‘Racism Beat It’ en Natural High wordt geselecteerd voor ‘de Grote Prijs van Nederland’ waarvan het de regiofinales wint en uiteindelijk tweede wordt. Verder heeft Natural High opgetreden in vier clubs in Duitsland als voorprogramma van de bekende Amerikaanse R&B-artiest Sisqo, in Nighttown (Rotterdam), in de (Den Haag), op het ‘NK Open Skate Finale Den Haag’ en op de opening van ‘Colourfull Radio Amsterdam’, om maar een paar van vele optredens te noemen. Optredens worden begeleid door danseressen die er een dynamisch geheel van maken.

In maart 2002

is de langverwachte single “Takeover” uitgebracht met bijbehorende videoclip. Deze clip stond binnen 1 week als hoogste nieuwe binnenkomer in ’the BOX-clipcharts’ op nr.7. De single was op TMF clipprimeur in de ‘Dag Top 5′ en wordt vaak gedraaid in het R&B-programma ’the Groove’. Ook worden Natural High uitgenodigd voor een interview met Nederlands nr.1 ‘shock-jock’ Giel Beelen op Radio 3FM. Op dit moment is de single “B where I’m at” uit en is zeer regelmatig te zien en te horen op alle clipstations en radiozenders.

Natural High is dè belofte van Nederland op het gebied van R&B/ Hiphop!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button