Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Natasja Morales boeken

Natasja Morales boeken

Natasja Morales boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Natasja Morales of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Natasja Morales werd geboren in Rotterdam.

Tijdens haar middelbare schoolopleiding werkte ze als danseres in discotheken, waar ze door DJ Paul Elstak werd gevraagd om de choreografie van zijn houseact te doen en ging vervolgens met hem mee op wereldtournee.

Terug in Nederland volgde Natasja naast haar HBO opleiding aan het Ichthus en de docenten drama opleiding aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht, meerdere cursussen en workshops op het gebied van acteren.

Ondertussen ontwikkelde Natasja zich tot een all-round talent dat zich ook ging richten op het presenteren en ontwikkelen van diverse lokale televisieprogramma’s.

Verder schreef ze ook diverse columns voor De Telegraaf en was haar stem te horen in diverse dance-hits, waarvoor zij een gouden plaat heeft mogen ontvangen. Ook organiseerde ze dance-party’s waarin kunst naar jongeren werd gebracht en heeft ze een radio programma opgezet voor meiden uit achterstandswijken: Chica Radio.

Uiteraard bleef Natasja haar drang om te acteren trouw en ze was te zien in diverse tv- en filmproducties en commercials. Op het moment focust Natasja zich op de verdere ontwikkeling van haar talenten en is ze werkzaam als presentatrice en radio soap actrice bij jongeren radiozender FunX.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button