Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Natasja Froger boeken

Natasja Froger boeken

Natasja Froger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Natasja Froger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Natasja Froger heeft als dochter van een zeeman veel van de wereld gezien. Ze volgde talencursussen in het buitenland, een opleiding tot medisch secretaresse en was jarenlang stewardess. Nederland kent Natasja vooral als echtgenote van zanger René Froger en als presentatrice van maatschappelijk betrokken programma’s op TV.

Natasja Froger boeken voor een evenement

Natasja Froger is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Natasja.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Natasja Froger

Na haar verschijning in de reality soap ‘Puur Froger’ maakt Natasja in 2006 haar debuut als televisie presentatrice bij het TROS programma ‘Schoondochter Gezocht’. Dit succesvolle format was goed voor wekelijks meer dan een 1 miljoen kijkers. Natasja viel met haar naturelle aanpak op bij de kijkers en bij andere zenders.

Hart in aktie

Eind 2006 ruilt Natasja de TROS in om voor SBS 6 te gaan werken. Ze neemt de presentatie op zich van het populaire ‘Hart in Aktie’, waarin problemen opgelost worden van mensen die het moeilijk hebben en waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. In 2008 presenteert Natasja het talentenprogramma ‘Kinderen Zingen Met Sterren’.

Aandacht voor goede doelen en minder bedeelden

Eind 2008 waren Natasja, haar man René en de kinderen te zien in de docusoap ‘Effe geen Cent te makken’. Om aandacht te genereren voor de Voedselbank leefde de familie Froger voor een maand op bijstandsniveau. De serie werd succesvol afgesloten met een benefietfinale in de vorm van een liveshow, waarbij zij ruim 2 miljoen euro hebben opgehaald die geheel ten goede kwam aan De Voedselbank.

Daarna kwam het programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ van de familie Froger. Hierin stond het vrijwilligerswerk van Stichting Heppie (organisator van vakantieweken voor kinderen voor wie dat normaal niet is weggelegd) centraal.

Ook is Natasja weer op SBS 6 te zien met het succesvolle programma ‘Hart in Aktie’. In het RTL programma ‘Bonje met de buren’ pakken Natasja Froger en John Williams burenruzies aan en proberen deze op te lossen.

Naast haar werkzaamheden als presentatrice zet Natasja zich in voor verschillende goede doelen en is ze ambassadrice van Orange Babies. Deze stichting helpt zwangere vrouwen en hun baby’s die met HIV zijn besmet in Afrika. Ook is Natasja betrokken bij het Astmafonds.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button