Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Naomi van As boeken

Naomi van As boeken

Naomi van As boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Naomi van As of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naomi van As is geboren en getogen in Den Haag. Ze begon haar carrière bij hockeyclub HDM en speelde van 2001 tot 2010 in de hoofdmacht van de Haagse club Klein Zwitserland.

Naomi van As boeken voor een evenement

Naomi van As is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Naomi inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Naomi van As

Hockeyster Naomi van As maakte in 2003 haar debuut voor Oranje. Als speelster wordt ze met name gekenmerkt door haar wendbaarheid gekoppeld aan een fijne techniek. In 2008 behaalde Naomi op de Spelen in Peking al het hoogst haalbare voor iedere sporter, een gouden medaille iets wat ze op de Olympische Spelen van Londen zou herhalen. Individueel werd Naomi in het jaar 2009 uitgeroepen tot Beste Hockeyster van de Wereld. In 2010 tekende Naomi van As een contract bij Hockeyclub Laren.

Mondhygiëne en fashion

Naast haar hockeycarrière volgt Naomi de HBO-studie Mondhygiëne. Verder heeft zij buiten het hockey een grote passie voor mode en kleding. Samen met de hockeysters Sophie Polkamp en Ellen Hoog heeft zij ideeën en plannen om een eigen modelijn op te zetten.

Naomi van As als presentatrice

Naomi van As begon in 2018 samen met oud-hockeyster Ellen Hoog aan een nieuwe carrière als presentatrice en programmamaakster bij SBS6. In 24 Uur Mandekking gaan ze een etmaal lang op pad met een mannelijke bekende Nederlander, zoals in de eerste aflevering André Hazes. In volgende afleveringen werden onder andere Johnny de Mol, Jandino Asporaat en Gerard Joling gevolgd.

Daarnaast presenteert Naomi sinds 2013 het kinderprogramma Zappsport.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button