Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nance Coolen boeken

Nance Coolen boeken

Nance Coolen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nance Coolen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nance Coolen werd bekend als zangeres van dansformatie Twenty 4 Seven. Daarna werkte ze als presentatrice bij onder andere TMF, TROS, RTL4 en SBS6. Ze verzorgde 5 jaar lang het spelletjesprogramma Lingo en presenteert sinds 2005 verschillende programma’s op de commerciële zenders.

Nance Coolen boeken voor een evenement

Nance is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Nance Coolen

Twenty 4 Seven

Nance werd op 15-jarige leeftijd ontdekt in een discotheek door dance-producer Ruud van Rijen. Ze werd zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven, samen met rapper Captain Hollywood. Deze werd later vervangen door rapper Stay-C. In 1995 verliet ze de band om als solo-zangeres verder te gaan. Met Twenty 4 Seven had Nance toen al enkele grote hits op haar naam staan, zoals ‘Slave To The Music’.

Presentatrice

Voor TMF maakte ze haar debuut als presentatrice, toen ze enkele malen voor Erik de Zwart inviel bij de Top 40. Later presenteerde ze Liefde Is… voor RTL 5. In 1999 stapte Nance over naar de TROS, om daar het spelletjesprogramma Rappatongo te presenteren. Na 200 uitzendingen viel het doek voor dit programma. Nance werd toen de opvolger van François Boulangé bij Lingo, dat ze tot eind 2005 presenteerde.

Daarna ging ze aan de slag bij SBS6. Hier presenteerde ze onder andere Sterren dansen op het IJs, So You Wannabe A Popstar en Popstars met Gerard Joling, Retourtje Geluk, Stay or Go, Dancing Queen en Domino Day.

Van 2010 tot 2012 presenteerde Nance het programma Huizenjacht, en samen met Henkjan Smits Het Mooiste Pand van Nederland. Ook deed ze in 2012 mee aan Ranking the Stars. Tussen 2014 en 2020 werkte Nance bij RTL4 en presenteerde ze onder andere RTL Woonmagazine.  Sinds 2021 is ze weer te zien bij SBS6 met het programma De Helden van Nu.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button