Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Nance boeken

Nance boeken

Nance boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nance of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nancy Anna Francina Coolen, artiestennaam Nance, (Asten, 10 september 1973) is een Nederlands zangeres en televisiepresentatrice.

Op vijftienjarige leeftijd werd ze ontdekt in een discotheek door danceproducer Ruud van Rijen. Ze werd zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven samen met rapper Captain Hollywood. Deze werd later vervangen door rapper Stay-C. In 1995 verliet ze de band om als solo-zangeres verder te gaan. De band had, met Nance, toen al enkele grote hits op zijn naam staan, zoals Slave To The Music.

Voor TMF maakte ze haar debuut als presentatrice, toen ze enkele malen voor Erik de Zwart inviel bij de Top 40. Later presenteerde ze Liefde Is… voor RTL 5. In 1999 stapte ze over naar de TROS, om daar het spelletjesprogramma Rappatongo te presenteren. Na 200 uitzendingen viel het doek voor dit programma. Nance werd toen de opvolger van François Boulangé bij Lingo, dat ze tot september 2005 presenteerde. Daarna ging ze aan de slag bij SBS 6. Hier presenteerde ze o.a. Sterren dansen op het ijs, So You Wannabe A Popstar? en Popstars (allen samen met Gerard Joling), Retourtje Geluk, Stay or Go, Dancing Queen en Domino Day. Vanaf februari 2010 presenteerde ze samen met Henkjan Smits het programma Het Mooiste Pand van Nederland. In 2011 kwam Nance terug op SBS6 met het nieuwe hondenprogramma Een Huis Vol Honden. In januari 2012 werd bekend dat Nance niet verder gaat bij SBS. In 2012 deed ze mee aan Ranking the Stars.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button