Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nadja Hüpscher boeken

Nadja Hüpscher boeken

Nadja Hüpscher boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nadja Hüpscher of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nadja Hüpscher (Nijmegen, 23 maart 1972) is een Nederlands actrice.

Hüpscher studeerde Culturele Bedrijfsvoering en deed aan amateurtoneel. Tijdens haar studie speelde ze in Hufters & hofdames van Eddy Terstall. Daarna speelde ze in veel van zijn films een prominente rol, onder andere in De boekverfilming, waarvoor zij in 1999 een Gouden Kalf voor Beste Actrice ontving. In 2004 speelde ze de rol van dochter Joy van het titelpersonage in Simon, de film die op het Nederlands Film Festival van 2008 achter Zwartboek op de tweede plaats van beste Nederlandse films aller tijden belandde. In 2008 werd zij genomineerd voor een Gouden Kalf voor haar rol in de film Dennis P. van Pieter Kuijpers.

Naast het acteren was Hüpscher regieassistent van Arno Dierickx voor de film Bloedbroeders en de serie Deadline. Daarna ging zij eigen voorstellingen maken.

Begin 2007 was Hüpscher te zien als een van de deelneemsters aan de zevende serie van Wie is de Mol? van de AVRO. Hüpscher viel in de 7e aflevering af.

Naast het acteren schrijft Nadja columns en komt eind 2013 haar eerste boek uit: In het wild. Ook werkt zij aan haar eigen toneelvoorstelling Ouwe Pinda’s, de voorstelling zal begin 2014 o.a. te zien zijn in het Bellevue Lunchtheater.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button