Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Nada van Nie boeken

Nada van Nie boeken

Nada van Nie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nada van Nie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nada van Nie is de dochter van filmregisseur en producent René van Nie. Ze was voor de eerste keer op de Nederlandse televisie te zien als punkmeisje Ankie in Zeg ‘ns AAA. Later presenteerde ze onder andere de programma’s Blizz en Hollywood Boulevard bij de TROS.

In 2004 presenteerde Nada van Nie het succesvolle programma Voetbalvrouwen. Magali Gorré, vrouw van voetballer Dean Gorré, heeft herhaaldelijk laten weten dat zij het programma bedacht heeft en dat Van Nie dit van haar heeft gestolen. Sinds 15 augustus 2005 presenteert ze shownieuws en sinds 30 oktober 2005 presenteert ze het programma Volgens mama.

Als actrice heeft Nada ook de nodige ervaring. Ze speelde in de films Honneponnetje (1988) en Intensive Care met onder andere Koen Wauters. Ook speelde ze een gastrol in de speelfilm Baantjer. In 1989 probeerde ze het als zangeres. Haar single Don’t need a heartache kreeg enige air-play, maar werd geen echte hit.

Nada van Nie is ambassadeur van de Nederlandse organisatie MYBODY, die opkomt voor seksuele en reproductieve rechten van mensen wereldwijd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button