Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mylene Kroon boeken

Mylene Kroon boeken

Mylene Kroon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mylene Kroon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mylène Kroon komt bij toeval terecht in de human resource maar wordt door een cliënt weggekaapt om in de reclame te komen werken. Door aanvullende opleidingen wordt zij uiteindelijk marketing services assistent manager en blijft dit een aantal jaren doen.

Mylène Kroon boeken voor een evenement

Mylène Kroon is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Mylène Kroon

Op haar 26e besluit Mylène om op avontuur te gaan. Ze krijgt een baan op een uiterst luxe cruiseschip in Tahiti, waar ze bijna een jaar op werkt, varend van het ene bounty eiland naar het andere. Door deze ‘soul searching’ ervaring weet ze dat haar roeping toch in de psychologie komt te liggen en bij terugkomst gaat zij dit studeren. Uiteindelijk studeert Mylène cum laude af en stort zich op de personal coaching. Tijdens haar studiejaren werkt Mylène veel voor televisie, zowel voor als achter de schermen.

Personal Coach

Mylène Kroon is uitnodigend, intuïtief, confronterend en ‘to the point’. Dit zijn de kernwoorden die goed passen bij haar werkwijze.

De kracht van Mylène Kroon ligt vooral in het begeleiden van mensen die op persoonlijk vlak willen transformeren en dit gericht willen toepassen. Zowel op persoonlijk vlak als in het zakelijk leven. In haar ‘person to person’ sessies staan dan ook betrokkenheid, empathie, inspiratie en aanmoediging centraal. Daarnaast weet Mylène door haar confronterende en eerlijke manier van coaching mensen een spiegel voor te houden waardoor het proces van transformatie wordt versneld. Via een eenvoudig 4-stappenmodel bouwt Mylène mee naar een nieuwe toekomst die voor de cliënt heel bevredigend is.

“Ik laat je focussen op het hier en nu want dat is waar we in leven in het NU. Samen zorgen we er voor dat je weer de controle en grip terug krijgt over je leven. Ik zal je aanmoedigen weer voor 100% in je zelf te gaan geloven en alle tools te geven om weer op je zelf te vertrouwen door een gestructureerd plan op te zetten voor de toekomst. Ik laat je luisteren naar je innerlijke dialoog en veranderingen aan te brengen daar waar nodig is en ik laat je zien dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt.”

Celebrity Coaching

Mylène is eveneens journaliste en heeft de afgelopen 7 jaar heel veel sterren, zowel nationaal als internationaal geïnterviewd. Niet zelden mondde de interviews uit op bijna sessies omdat Mylène het nu eenmaal niet kan laten. Hiermee ontdekte ze dat er een duidelijke markt is voor artiesten op welk vlak dan ook die op moeten treden. We zitten niet allemaal altijd lekker in ons vel en iemand die voor een groot publiek moet gaan optreden, wordt geacht ‘value for money’ te geven. Dat betekent dat deze personen altijd onder grote druk staan. Zeker buitenlandse artiesten die op tournee zijn en een heel druk schema hebben. Tijd om even te reflecteren is er niet.

Dit is het juiste moment om een celebrity coach in te schakelen die voor een dagdeel/dag/avond etc. de persoon op de juiste manier kan toespreken/aanmoedigen en bijvoorbeeld uit negatieve emoties/overtuigingen kan trekken waardoor er optimaal kan worden opgetreden. Deze specialiteit heeft Mylène zich aangeleerd omdat haar werkwijze hierin direct en to the point kan zijn. Het resultaat is vaak een ontspannen artiest met de juiste dosering adrenaline en 100% energie. Voor deze stressvolle, snelle artiesten wereld is zij een aanwinst. Belangrijke noot is dat Mylène een international graad heeft in de psychologie en haar Engels vloeiend is.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button