Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mrs. Einstein boeken

Mrs. Einstein boeken

Mrs. Einstein boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mrs. Einstein of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mrs. Einstein timmert al sinds 1986 aan de theatrale- en muzikale weg. Met als achtergrond de Academie voor Kleinkunst en met een grote voorliefde voor zang, specialiseerden zij zich in het maken van theatrale muziek en muzikaal theater? kortom; muziek om naar te kijken.

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen staan bekend om hun veelzijdigheid. Er wordt moeiteloos overgeschakeld van pop naar jazz naar smartlap en weer terug. In 1988 ontvingen zij voor hun eerste muzikale theaterprogramma een Zilveren Harp. Sindsdien volgden er nog vele theaterproducties. In 1997 vertegenwoordigde Mrs. Einstein Nederland op het Eurovisie Songfestival in Dublin, met als resultaat maximale bijval en een minimaal aantal punten!

Daarnaast werkten de dames mee aan diverse televisieprogramma’s zoals Brandpunt en Netwerk, waarin steeds een liefdeslied op maat werd gezongen. Tijdens hun theater tournees werden zij begeleid door The Dutch Swing College Band en de Koos Mark Big Band, waarin ze film- en televisiemuziek ten gehore brachten.

De zangarrangementen van Mrs. Einstein worden door Paulette Willemse gemaakt. De op personen en situaties toegespitste teksten neemt Saskia van Zutphen voor haar rekening. Er is niets zo leuk als een evenement of congres met een persoonlijke noot. Een directeur die afscheid neemt of een product dat wordt gepresenteerd: Mrs. Einstein verwerkt alle informatie in een lied of jingle en brengt op eigen wijze een optreden waarin humor en klasse elkaar afwisselen. Veel grote bedrijven en zelfs de Euro-Top in Het Rijksmuseum werden door de drie zangeressen toegezongen.

Het meest opvallende aan Mrs. Einstein is hun grote muzikaliteit. Hun vocale kwaliteiten gecombineerd met een soms gedurfde presentatie dwingen steeds respect af en zijn daarom een lust voor oog en oor!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button