Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mr. Steel and The Steelettes boeken

Mr. Steel and The Steelettes boeken

Mr. Steel and The Steelettes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mr. Steel and The Steelettes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mr. Steel heet uw gasten welkom met de warme klanken van zijn steeldrum en brengt ze in de juiste stemming met repertoire dat zich uitstrekt van traditioneel Caribisch tot evergreens, ballads en jazz standards.

Na dit opwarmertje op steeldrum pakt Mr. Steel de zangmicrofoon er bij en nodigt hij uw gasten uit op de dansvloer met een lekkere mix van soca, reggae, soul- en discoklassiekers. Ook instrumentale hits als Axel F, Popcorn en The Hustle worden door Mr. Steel in zijn eigen specifieke stijl op steeldrum gespeeld.

Vervolgens wordt de vloer vrijgemaakt voor een spectaculaire limbo- en vuurshow. Natuurlijk dagen de danseressen het publiek uit voor een wedstrijd limbodansen. Voor sommigen is het leuk om mee te doen en voor anderen is het fantastisch om naar te kijken.

In de laatste set laat Mr. Steel zich vergezellen door zijn bloedmooie danseressen, The Steelettes, voor een grande finale van deze zinderende Caribbean Night die uw gasten nog lang bij zal blijven.

Kortom: een spetterende show vol bekende en minder bekende nummers van Rock tot Reggae, van Soul tot Samba en alles wat ertussenin zit…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button