Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mr. Milow boeken

Mr. Milow boeken

Mr. Milow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mr. Milow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Robert a.k.a. Mr. Milow is geboren op 3 oktober 1980 te Amersfoort. Op twaalfjarige leeftijd draaide hij al muziek op schoolfeesten. Direct bleek dat hij een enorme passie had voor het maken van muziek.

Sinds 2006 heeft Mr. Milow thuis zijn studio en mixt hij platen en produceert hij zijn eigen muziek. Hij draait voornamelijk Urban, Electro Latin en Dirty House. Hij heeft een brede muzieksmaak en kan daardoor goed op het publiek inspelen met andere muziekstijlen. Met zijn eigen muziekstijl Urban House weet Mr. Milow een breed publiek te bereiken. Menig discotheek of bardancing wordt goed gevuld door zijn muziekkeuze. Zelfs in het buitenland. Hij is sinds 2009 zijn eigen muzieklabel begonnen en heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij flitsende beats combineert met bestaande nummers en nieuwe nummers uitbrengt. Hij wist met zijn single “Back to Basics” in de download top tien op de vierde plek te staan. In het jaar 2009 heeft Mr. Milow een optreden gehad met SlamTV en is hij begonnen met optredens met de lekkerste buurmeisjes van het magazine FHM.

In 2010 en 2011 is naast het draaien ook het VJ mixen van videoclips en ‘visuals’ een passie geworden voor Mr. Milow. Dit deed hij toen voornamelijk voor het razend populaire TV station TMF. Met TMF in the Mix draaide hij en kwam zo op vele plekken door het hele land te staan.

2012 is het jaar waarin Mr. Milow het concept heeft bedacht met GoFun On Tour. Deze show is een groot succes waarin elke bezoeker een reischeque krijgt .

Deze waanzinnige show is nu te boeken voor festivals, bedrijfsfeesten en uiteraard in alle uitgaansgelegenheden in de Benelux.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button