Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mr Dynamite Disco boeken

Mr Dynamite Disco boeken

Mr Dynamite Disco boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mr Dynamite Disco of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vanuit Las Vegas is de komst van “the King of Soul” the master of Soul. Mr Dynamite Disco een echte aanwinst voor Nederland. Deze 30 min showact is uniek in zijn soort mede door de extra showdancers. En de las Vegas bling bling en veren die bekend zijn van de wereld beroemde showbizz stad. Mr. Dynamite Disco is de enige Showbizz act met twee of vier showbizz dancers. De Dames zijn ook dit jaar weer europees kampioen show dansen in de hoogste klasse. De dames zorgen voor een wervelende swingende omlijsting bij de temperamentvolle 70 ties Showact van Mr. Dynamite Soul.

Met zijn warme soul stem

laat hij U de harte verwarmen en Uw lichaam swingen. De hits van de 70 ties komen hier allemaal voorbij zoals The Kool and the Gang, The Trammps, The Temptations, Aretha Franklin, Dan Hartman, Tavarus en vele….vele andere bekende toppers van toen laten U weer als vanouds swingen op deze meeslepende muziek.

Back To the 70 Ties back to…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button