Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mr. Bean imitator boeken

Mr. Bean imitator boeken

Mr. Bean imitator boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mr. Bean imitator of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen.

Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Teddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste… maar vooral aangepaste wijze!

Roy kruipt als veelzijdig acteur in de huid van Mr. Bean. In 2001 kreeg hij landelijke bekendheid toen hij de ‘Henny Huisman Soundmixshow’ wom met zijn imitatie van Mr. Bean.

Met zijn creaties van de geestelijk vader van Mr. Bean – Rowan Atkinson – deed Roy in het land daarna nog vaak promotieactiviteiten voor de Atkinson-films zoals: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. Dit monde uit in het kinderprogramma Blinq in 2006, waar hij een masterclass visual humor gaf aan een kleine grote fan van Atkinson. In 2007 werd Roy door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de Britse acteur. In 2010 zal Roy vier dagen optredens verzorgen als Mr. Bean in het oosterse Doha, de hoofdstad van Qatar.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button