Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mounir Toub boeken

Mounir Toub boeken

Mounir Toub boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mounir Toub of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mounir Toub werkte in verschillende restaurants in het zuiden van het land. Hij heeft onder meer samengewerkt met Meesterkoks Margot Reuten en Eugene Swaelen en weet zijn weg in de professionele keuken feilloos te vinden. Mounir is te zien in het programma Grenzeloos Koken bij 24Kitchen.

Mounir Toub boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Mounir Toub zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Mounir.

Wie is Mounir Toub

De Arabische keuken is Mounir met de paplepel ingegoten. Hij wil de kijkers van Grenzeloos Koken graag inspireren de Arabische keuken te ontdekken. Er is in zijn beleving geen persoonlijker manier om iemand te laten blijken dat je diegene heel erg mag dan door voor hem te koken. Erover nadenken wat je wilt koken, de ingrediënten met je eigen kennis en zintuigen uitzoeken en met al je liefde, genegenheid en passie koken voor een dierbare is volgens Mounir het mooiste ter wereld.

Culinaire inspiratie

Mounir heeft van alle chefs met wie hij werkte iets speciaals meegekregen wat hem als kok heeft gevormd. Maar zijn allergrootste kookidool is zonder enige twijfel zijn moeder. Als er iemand met gevoel, inspiratie, liefde en improvisatie kookt, is zij het. Als middelste kind van drie zoons hielp hij zijn moeder zo nu en dan.

In 2016 bracht Mounir Toub een nieuw kookboek uit, getiteld Mijn Arabische keuken. De befaamde bastilla (een bijzondere, feestelijke taart met combinatie van hartige ingrediënten zoals kip of vis en zoet, bijvoorbeeld poedersuiker en kaneel), tajines, couscous, tabouleh: dit zijn maar enkele van de heerlijke recepten die in het boek staan. Kruiden, specerijen, kikkererwten en oranjebloesem- en rozenwater spelen de hoofdrol in veel gerechten.

Mounirs Marokko

Ook is Mounir bekend van zijn programma Mounirs Marokko: een smakelijk avontuur. Hierin neemt hij de kijkers mee naar het land van zijn ouders. De route die Mounir aflegt is dezelfde die hij in zijn jeugd jaarlijks deed op weg naar zijn familie. In die tijd was er echter geen mogelijkheid om te kijken naar de culinaire schatten en culturele rijkdom dat het prachtige Marokko te bieden heeft.

Mounir reist met de motor van Tanger naar Sefrou en slaat met deze reis een brug tussen Nederland en Marokko. De kijker leert het prachtige land, de lieve mensen en vooral de rijke Marokkaanse keuken kennen. Onderweg ontdekt hij de cultuur waarmee hij grootgebracht is en de bijbehorende gerechten.

Mounirs Kookschool

In Mounirs Kookschool strijden 6 fanatieke kandidaten voor hun ultieme droom: werken in een professioneel restaurant. In acht weken stoomt Mounir ze klaar voor de hoofdprijs: een baan in een toprestaurant.

Mounir Toub boeken
Mounir Toub boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button