Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Morrison Schiffmacher boeken

Morrison Schiffmacher boeken

Morrison Schiffmacher boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Morrison Schiffmacher of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wonderkind Morrison Schiffmacher werd creativiteit met de paplepel ingegoten. Sinds haar eerste kennismaking met een potlood tekent of schildert ze iedere dag de meest bijzonder werken. Met een voorliefde voor de pin-up’s en zeemanstatoeages uit de jaren ’50 en ’60 geeft ze aan ieder werk een eigen signatuur.

Morrison Schiffmacher boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Morrison Schiffmacher zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Morrison.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Morrison Schiffmacher

Op 16-jarige leeftijd verlaat Morrison haar opleiding om zich – onder de vleugels van haar vader Henk Schiffmacher – de kunst van het tatoeëren eigen te maken. Samen met Tycho Veldhoen (zoon van kunstenaar Aat) opent ze haar eigen tattoo studio in het hartje van Amsterdam. Uiteraard ontwikkelt zij haar kunsten op het gebied van tekenen en schilderen steeds meer.

Eigen tattooshop en kledinglijn

Morrison werkte als kunstenaar al mee aan de organisatie Women in Paradise, Orange Babies en Bambini kindermeubels. In 2008 wordt haar werk gefotografeerd voor het boek Custom Kicks. Sinds 2009 zet Morrison haar werk voort in de tattooshop, schrijft ze columns voor een nieuw jongerenmagazine en ontwikkelt ze een eigen kledinglijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button