Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mooi Wark of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE“, “IN DE BLOTE KONT” en “ACHTER DE TENT” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums “Gewoon Idioot” (2006), “Bok ‘m d’r op” (2008) en “Rock & Rodzooi” (2009), allen geproduceerd door Dick Kemper (ex-Vandenberg), zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan. Laatsgenoemde albums kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

Het nummer “In de blote kont” (2007) heeft Wooi Wark geen windeieren gelegd, want sinds 2007 doet de band ruim 100 live-shows per jaar in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega-Piratenfestijnen, Dauwpop, het Gelredome (Giga-Piratenfestijn), TT-Festival en Koninginnenacht Groningen zijn een greep uit de tourlijst.

Mooi Wark is bovendien een graag geziene gast bij de landelijke TV- en radiostations. Eind 2008 werd de band door BNN en de NOS gevolgd met een cameraploeg voor 3FM’s Serious Request. Mooi Wark ging onder de noemer “One day world tour” op wereldtournee, welke exact één dag duurde. Hierbij werden de plaatsen America, Moscou, Denemarken, Polen en Engeland aangedaan (allen in Nederland), waarbij de opbrengst geheel ten goede kwam aan het goede doel. Giel Beelen (3FM) heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio en in 2009 was de band er zelfs een week lang te vinden tijdens een speciale Mooi Wark week, ter promotie van het album “Rock & Rodzooi”, waarbij Mooi Wark iedere ochtend op een platte wagen een mini-concert gaf op het Mediapark. De band bracht na de album-lancering tevens een bezoek aan Edwin Evers (Radio 538) en TROS Muziekcafé (Radio 2).

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Het succes van Mooi Wark bereikt in 2008 een hoogtepunt, als de band optreedt in een bomvol Paradiso te Amsterdam. Zo’n 1500 bezoekers trokken eind september naar de poptempel van Nederland om samen met Mooi Wark het platteland te vertegenwoordigen. In oktober 2010 vond de eerste editie plaats van het Siepel Festival, een evenement mede-georganiseerd door Mooi Wark. Met meer dan 4000 bezoekers was dit festival een groot succes voor jong en oud.

Naast de reguliere live-shows geeft Mooi Wark sinds 2008 ieder jaar een speciaal kinderconcert. Deze shows zijn met 1500 bezoekers in no time uitverkocht. In 2009 was de kindershow onderdeel van het Siepel Festival.

In juli 2009 bracht Mooi Wark de single “TEPELS LIEGEN NIET” uit, welke hoog in de single-charts belandde. Het meezing-gehalte tijdens dit nummer is weergaloos, waardoor deze single net als “In de blote kont” zeker in het rijtje van hit-singles geschaard kan worden. Ook de opvolger “WARKENDE HELDEN” doet het goed en werd voorzien van een professionele videoclip die zeer vaak op de landelijke zenders te zien was. Onder de noemer “Maf-ja Tour” reist Mooi Wark ook in 2010 weer door heel Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button