Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monsif boeken

Monsif boeken

Monsif boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monsif of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Monsif Bakkali wordt op 24 maart 1997 geboren in Amsterdam. Al op jonge leeftijd is hij bezig met muziek. Hij schrijft zijn eigen nummers en treedt op in de buurt waar hij woont. Monsif gaat op zangles en in november 2010 komt zijn debuutsingle ‘Mee met me’ uit. Dit wordt een grote hit met miljoenen views op YouTube. Na het grote succes van ‘Mee met me’ komt Monsif in februari 2011 met zijn tweede single ‘Helemaal’ featuring Brahim Fouradi, die ook de tekst voor dit nummer geschreven heeft. Met dit nummer maakt Monsif de hoge verwachtingen meer dan waar, want ook dit nummer is razend populair. De videoclip, geregisseerd door Jelle Posthuma, blijkt opnieuw een daverend succes op YouTube. Het NOS Jeugdjournaal kwam zelfs langs bij de opnames van de videoclip en deed uitgebreid verslag en ook de Volkskrant schreef een groot artikel over Monsif.

Verschillende optredens op grote podia volgen dit jaar. Zo treedt Monsif op bij verschillende grote evenementen als The Hague Jazz Kids Festival, Hilversum Alive, Kinderpopfestival BobbyKits, Schollenpop Festival Scheveningen en het Kinderprinsengrachtconcert. Onder leiding van choreograaf Shaker, laat Monsif zien naast een zanger ook een groot talent voor dansen te hebben. Samen met de dansers van Global Dance Centre maakt Monsif van elk optreden een echte show!

In de zomer van 2011 wordt de single ‘Crazy’ uitgebracht. Het nummer wordt gratis te downloaden op internet aangeboden en speciaal voor de fans van Monsif wordt de videoclip samengesteld uit beelden van optredens en fans van Monsif. Ook was Monsif te zien bij Paul de Leeuw in de Madiwodovrijdagshow en trad hij op bij onder andere Nickelodeon, Karaoke Kids, Telekids en Z@pplive, maar het spannendst was toch wel de moord op Monsif in het programma Z@ppdelict.

Ook de geschreven media besteedde veel aandacht aan het succes van Monsif. Zo schreef het meidenblad Tina over Monsif en waren er verschillende interviews in lokale kranten, maar ook het Parool volgde Monsif voor een periode en publiceerde in november 2011 een groot artikel over Monsif.

Naast zijn drukke agenda en het volgen van vmbo-t/havo onderwijs is Monsif ook nog ambassadeur van de Voorleesexpress. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een taalachterstand door ze te stimuleren om te lezen. Dat hij zich graag inzet voor goede doelen blijkt ook uit het nummer ‘Help het WFP’ dat hij samen met Keet, Ralf, XMIX, Ernst/Bobbie, Mano en Kidz-DJ heeft opgenomen voor KidsAID om het World Food Program te steunen.

Monsif heeft een contract bij het label Zonamo Entertainment. Voor de muzikale producties wordt samengewerkt met Killingskills, Future President en zanger en tekstschrijver Brahim Fouradi. De hoogwaardige kwaliteit van de videoclips van Monsif is het werk van de succesvolle regisseur Jelle Posthuma, die eerder clips regisseerde voor o.a. Marco Borsato en Ilse de Lange. De strakke choreografie die terug te zien is bij de videoclips en optredens van Monsif is te danken aan choreograaf Shaker, die bekend is van onder andere het televisieprogramma So you think you can dance. De kleding van Monsif in zijn videoclips wordt verzorgd door styliste Graziella Ferraro.
Voor de nieuwe videoclip van Monsif: ‘Voor Jou’ was een rol weggelegd voor de grootste fans van Monsif. Door deel te nemen aan de Monsif Video Contest konden fans van Monsif een videoclip maken op een van zijn liedjes en de makers van de drie beste filmpjes mochten een rol spelen in de clip. De videoclip is opgenomen in België en neemt je mee in een liefdesverhaal waar twee werelden van uitersten elkaar ontmoeten. Idyllische locaties worden afgewisseld met de desolate wereld van achterbuurten, graffiti en bendeleden. Met choreografie van Shaker wordt het verhaal vertaald in indrukwekkende dansscènes. Van deze videoclip is ook een tweedelige making-of gemaakt.

De Z@pp Kids Top 20 had de primeur van deze nieuwe single ‘Voor Jou’ en de volgende dag zat Monsif aan tafel bij het zondagmiddagprogramma ‘Life 4 You’ voor een interview en optreden met zijn nieuwe single.

Vanaf 17 december 2011 is het debuutalbum van Monsif te verkrijgen. Hierop staan alle hits die hij tot nu toe heeft uitgebracht en ook veel nieuwe nummers. Ook staat als bonustrack het nummer ‘Ze hoort bij mij’ op het album. Dit is de titelsong voor de Internationale bioscoopfilm ‘Snow White’ met Julia Roberts en Lily Collins in de hoofdrol. Onder de naam ‘Sneeuwwitje’ zal deze film op 25 april 2012 ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button