Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monique Velzeboer boeken

Monique Velzeboer boeken

Monique Velzeboer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monique Velzeboer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Monique Velzeboer was het Nederlandse talent van een in de jaren ’80 nieuwe sport, namelijk shorttrack. Op de Olympische Spelen van Calgary was shorttrack nog een demonstratiesport. Er werd dus geschaatst, maar de medailles telden nog niet mee in het overzicht. Monique won Goud, zilver en brons!

Een glorieuze toekomst lag er in het verschiet. Echter in de voorbereidingen op de Winterspelen van 1994 kwam Velzeboer in het Franse Font Romeu zwaar ten val. Ze hield er een dwarslaesie aan over.

Na een moeilijke periode staat Monique Velzeboer nu weer vol in het leven. Ze is fotografe en reist de hele wereld over naar de meest indrukwekkende plaatsen om de fotograferen; ze was al in Mexico, India, Rwanda, Bangladesh en Nepal. Monique fotografeert veel ten behoeve van het Lililane Fonds. Het Fonds zet zich in voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Via de Monique Velzeboer Foundation gaat de opbrengst van haar producten als kalender, fotokaarten en agenda naar het Liliane Fonds.

Fotografe Monique Velzeboer heeft van verschillende Olympische Sporters gouden portretten gemaakt. Een portret van bijvoorbeeld Minke Booij, Mark Huizinga, Marcelien de Koning of Lobke Berkhout maakt een uniek en blijvend aandenken aan deze sporthelden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button