Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monique van der Werff boeken

Monique van der Werff boeken

Monique van der Werff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monique van der Werff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Monique van der Werff werd op 6 september 1982 geboren in Haarlem. Tijdens haar Gymnasium volgde zij tevens klassieke zangles van Anneliese Post en klassieke en modern ballet in studio 118 van Conny Lodewijk. Monique heeft in 1998 en1999 de eerste prijs gewonnen met Dans, in 2000 de Publieksprijs, die door de Kunstbende wordt georganiseerd.

Na haar middelbare school

heeft ze lessen bij de De Nieuw Amsterdam gevolgd en vervolgens is zij aan de Amsterdamse Theater Academie afgestudeerd. Aansluitend heeft Monique ook de Cabaret Academie van Paul Rooyakkers afgerond. Momenteel studeert zij aan de Theaterkade. Daarnaast heeft ze verschillende workshops gevolgd bij Josha Haman, genaamd Surpuls en Relaxation in Action van Tony Grahn.

In 2001heeft zij als productie- en regieassistent meegewerkt in Later als ik oud ben (spel en regie van Mary Michon) en tevens bij het Wereld Kindertheater (regie: Karim Traidia). Monique speelde in de toneelvoorstellingen De jongste en de oudste (regie: Marjolein Bierens en Guy Sonnen) en in 2003 in Tartuffe van het Nationeel Toneel (regie:Jurgen Gosch). Tevens speelde ze 2005 de rol van Donna in onze eigen productie i.s.m. Stichting de Praktijk Hurly Burly (regie: Ivar van Urk)

Op televisie was ze in 2002 en 2003

te zien in de Yorin serie Onderweg naar Morgen in de rol van Suzy de Ruyg. Ook schitterde Monique in 2004 en 2005 in de Nickelodeon serie Zoop I, II en III als “Taffie Arends”

Haar beginnende film-carrière

begon met de hoofdrol in de telefilm Loverboy (regie: Lodewijk Crijns) die in 2002 werd uitgezonden door de VPRO. In 2003 heeft zij in de NFTA eindexamenfilms 2003 meegespeeld. De rol van “Taffie Arends”zette zij voort in de succesvolle films Zoop in Afrika (2005) en Zoop in India (2006).

Binnenkort

zal Monique te zien zijn in de film Honeyz. De film gaat over twee meiden die zich na sluitingstijd laten insluiten in een warenhuis.

Fotograaf: Ruud Pos

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button