Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monique van de Ven boeken

Monique van de Ven boeken

Monique van de Ven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monique van de Ven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Monique van de Ven is de meest gevierde en bekroonde Nederlandse actrice. Haar carrière omvat meer dan 25 speelfilms, zowel Europese als Amerikaanse producties.

Monique van de Ven boeken voor een evenement

Monique van de Ven is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Monique van de Ven

Sinds de films Turks Fruit (1971) en Keetje Tippel (1975) van Paul Verhoeven verscheen Monique van de Ven in ongeveer iedere belangrijke Nederlandse speelfilmproductie. In 1985 werd ze onderscheiden met een Gouden Kalf voor haar Complete Oeuvre.

Speelfilms

Monique van de Ven was onder andere te zien in de met een Oscar onderscheiden film De Aanslag (1986), de thriller De Johnsons (1992) en in de titelrol van de speelfilm en TV-serie Iris (1993). Met haar hoofdrol in Romeo (1989) won ze een Gouden Kalf Beste Actrice. Ook schitterde ze als de Witte Koningin in de speelfilm en TV-serie Lang Leve de Koningin (1995).

Televisieseries

Op televisie was Monique van de Ven te zien in de prestigieuze helikopter serie Windkracht 10. Samen met Renee Soutendijk speelde ze in de jeugdserie Eine Kleine Nachtmerrie (VPRO). Ook was ze zes seizoenen aanwezig in de succesvolle politieserie Spangen met Linda de Mol (1999-2004).

In 2004 speelde Monique van de Ven een hoofdrol in de film Amazones. Daarna volgden de film Divina Gloria en de telefilm Zadelpijn en Ander Damesleed in 2006. Met de verfilming van Zomerhitte maakte Monique in 2008 haar regiedebuut.

Dokter Deen

Sinds 2012 is Monique van de Ven te zien in de 10-delige TV-serie Dokter Deen (Omroep MAX), waarin ze de hoofdrol van de huisarts op Vlieland vertolkt.

Behalve actrice en regisseuse is Monique van de Ven sinds 1996 ook ambassadeur voor UNICEF Nederland.

Monique van de Ven boeken
Monique van de Ven boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button