Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monique Sluyter boeken

Monique Sluyter boeken

Monique Sluyter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monique Sluyter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

SOAP:
De SOAP “GOUDKUST” (Harry Klooster) ondekte mij en gaf mij de kans mezelf te ontplooien als actrice. Ik speelde een jaar lang de rol van Maria, de eigenaresse van de bar de Hotspot.

MODELLEN:

Voor Passie verzorgde ik de BABES, voor “Aktueel” de sportbabes, voor de game-beurs (Nokia, de Playboybunny’s voor Hugh Heffners spel “The Mansion”, Playlogic (de levende gamefiguren), voor auto-beurzen van D & W Duitsland, voor beurzen van Pepsi en Xi-climax, voor soaps zoals Rozegeur en Wodkalime, Gooise Vrouwen. Voor films zoals Deuce Bigalow en ik werk samen met grote castingbureau’s op zoek naar nieuw talent, ook voor Playboy. Voor catalogus: Pabo 2006.

Big Brother:

Ik was 2 maal in het huis van “BIG BROTHER VIP’s” te zien, samen met andere bekende gezichten zoals Theo van Gogh. In 2006 verbleef ik 2 maanden in het huis, om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Zagreb:

Ik ga naar Zagrab om de VN-ers een hart onder de riem te steken, en zoek de Landmacht in Oirschot op. Voor 1.000 militairen organiseer ik een kookevent. De rubriek “Koken met Monique” op www.pen.nl is onlangs verschenen in de Volkskrant, (Seksbom blijkt ook te kunnen koken), live in “Lunch TV”, en ik kook met Frank Awick op AT5. De Nieuwegeinse Digitale Stad heeft voor deze site een prijs in ontvangst mogen nemen. Ik plaats recepten op de site die meestal met weinig kruiden en in een korte tijd kunnen worden klaargemaakt.

THEATER:

Op de PARADE, een theatershow in 2003 die in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam te zien is, heb ik een hoofdrol in het stuk “Denk aan het Kind”, een Joods reumatisch volksdrama. Het stuk heeft een prijs gekregen na de Parade. (Het was de prijs voor de best lopende act.)

KUNST:

Pepsi Cola, Perrier en Xi geven me de opdracht voor drie muurschilderingen in het hoofdkantoor en een 4e opdracht volgt van het hoofdkantoor Vrumona, een olieverf schilderij type “Patchwork”. Schilderij exposities : bij de Brood galerie van Herman Brood, bij MENDO te A’dam en bij Henk Schiffmachers STIP, ORANGE BABIES, de Bijenkorf, Het Appeltjes nummer (speciale editie van de Bijenkorf), en de Amsterdamse Paaltjes expo ook voor de Bijenkorf. Deze zijn ldoor het veilinghuis Sortheby’s in de Amsterdamse Bijenkorf geveilt. De opbrengst daarvan (Euro 25.000,–) ging naar Orange Babies. Voor het printerbedrijf OKI beschilderde ik een printer (pin-up printer), ook Ellemieke Vermolen en Rebecca Loos beschilderden zo’n printer. Deze werden tezamen geveilt voor Euro 15.000,– voor de stichting “Doe een wens”.

Fotoexposities: Sony Hoofdkantoor, STIP, en expo “Fake Fantasy” met 2 foto’s tezamen met Frits Kok, Erwin Olaf, Frans Jansen, Andy Tan, Rob Scholte e.v.a. in de vroegere expositieruimte De Aemstelle te Amstelveen van Karel Appel. (Nu Cobramuseum) en expo “Playboyfotos” in de KunsthAl te Rotterdam. Expositie “Dreamworld”: kristallen schalen. De schalen met mijn kunst erop zijn handgeblazen en zijn verkocht en gemaakt door de blazerij in Leerdam.

BOEKEN:

“Brieven aan een Afghaanse vrouw” (Bruna) met o.a. Annamarie Jorritsma en Mies Bouwman, “Hilarisch lachen” voor Kika.

RECLAMESPOTS:

2004/2005 Ik produceer mijn eigen reclamespots voor TELITAS met mijn eroscoop en erotische tips (naar 4949), en andere reclamespots voor THI lopen in Duitsland (4 stuks). Ook maak ik met JR-Ewing uit de serie Dallas een reclamespot voor de Duitse Burgerking. Bij Na Sluytingstijd heb ik ook enkele spots lopen en doe ik acties met bv Dutch Filmworks, en mijn eigen Kalender. In 2005/2006 zie je bij Na Sluytingstijd mijn eigen reclamespots.

KALENDER:

Mijn eerste kalender “Monique’s Kalender 2006”. De locatie is in Florence in het huis “Palazzo Bourgese”, en was het huis van Napoleon. Nu is het een museum. Het is de eerste glamourshoot die daar geschoten is. De gehele Playboystyle fotoshoot is backstage gefilmt en deels gefotografeerd door Humphrey Proeve. (Prooveproductions).

TITELS:

RTL-Boulevard zend mij uit in een special over Marilyn Monroe, en noemt me de “Nederlandse Marilyn”, Hart van Nederland met Maurice de Hond geeft me een 5e plaats als Femme Fatale (nr. 1 is Joan Collins), ik speel voor BNN in het programma 2002 de rol van de andere Femme Fatale de spionne MATHA HARI, wat zo geloofwaardig was dat ik er vele mailtje’s over kreeg…

ANSICHTKAARTEN

De ansichtkaarten (8 stuks) Monique en Brood (Herman Brood beschildert mijn lichaam voor de Playboy) komen via Art Unlimited uit, ook is er een andere serie met mijzelf tussen de TULPEN op de markt.

KPN en ORANGE:

Vanaf 2004: Met KPN (binnen een week meer dan 1.000 aanmeldingen) heb ik een eigen I-mode site, waarop alle exclusieve content van mijzelf (foto’s en clips on mobile, wallpapers, games en vriendinnen van) te zien zijn. Voor KPN doe ik doe mijn eerste succesvolle mobiele livechat (primeur van KPN) tezamen met Radio 358 en I-Friends. Ook met ORANGE heb ik een wap-site.

FILM en eigen programma

Rol in bioscoopfilm “Daisy”, een Koreaanse gangsterfilm van de bekende Aziatische regisseur Andrew Law, (die oa de vechtscenes en special effects deed van Spiderman 2 en The Matrix), en een rol als Tonnie in de Nederlandse Speelfilm “Langer Licht” van David Lammers en Motelfilms. (oa Philene zegt Sorry) Beide films worden in 2006 gereleased. In “Langer Licht” zal mijn eerste set van “Monique’s Secret Lingerie” te zien zijn.

Presentaties:

Voor het reclamebureau JOFFI: een 3 uur durende presentatie in de Beurs van Berlage, voor de AMMA-Award. (Nederlandse Media Award 2006) Hierover was men zeer te spreken, zoals ook te lezen in de Adversus. (2 pagina’s) Ook werd ik geboekt als presentatrice van “Soiree Pornografique” en het IPAN evenement. In december heb ik een presentatie van het ORN.

Na Sluytingstijd RTL 7 en Mediaset

Ik ben sinds januari 2005 de host van het dagelijkse datingprogramma “Na Sluytingstijd” voor RTL7, (1 uur, elke dag), waarbij ik gezellige daters bij elkaar breng. Ook presenteer ik voor de Italiaanse gigant Mediaset (Happy Channel) mijn eigen dagelijkse modellenshow “Showgirl”, waar ik de presentatrice van ben. (De show is geheel in het italiaans)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button