Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Monique Mathijssen boeken

Monique Mathijssen boeken

Monique Mathijssen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Monique Mathijssen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Monique Mathijssen is dagelijks op de vloer te vinden bij modeshoots, commercials en (live) TV shows. Ze heeft haar eigen modemoment bij Q-music, maakt modeseries voor gerenommeerde modebladen en heeft zelf een fashion blog. Ook wordt ze regelmatig gevraagd als mode expert voor TV programma’s.

Monique Mathijssen boeken voor een evenement

Monique Mathijssen is voor is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Monique Mathijssen

Monique Mathijssen (oftewel MoonM) is de vaste styliste van onder andere Katja Schuurman, Renate Verbaan, Daphne Deckers, Do (Dominique van Hulst), Bridget Maasland en Ellemieke Vermolen. Ze is de styliste van bekend Nederland. Monique wordt ook vaak gevraagd om voor beginnend talent een herkenbare stijl neer te zetten.

Presentatie of workshop

Monique Mathijssen is erg sterk in het presenteren van verschillende kledingstijlen. Voor haar klanten zet ze dagelijks, voor elk verschillend figuur en type, een nieuwe stijl neer. Per persoon houdt ze rekening met lichaamsbouw, huidskleur, beroep, gelegenheid en smaak. Monique kan goed adviseren, omdat ze zich goed inleeft in de persoon die ze gaat kleden. Ze presenteert graag foto’s van haar bekende klanten om voorbeelden te kunnen geven van verschillende stijlen en imago’s voor elke gelegenheid: zakelijk, feestelijk, chique of casual.

Persoonlijk stijladvies

Monique geeft advies, rust, vertrouwen en is bovenal zeer creatief. Na een presentatie of workshop van Monique valt heel wat van je schouders af als je geen inspiratie hebt, onzeker bent, of als je een metamorfose wilt ondergaan.

Monique Mathijssen is in te huren voor een workshop of presentatie voor bedrijven, als personal shopper voor een persoonlijk kledingadvies of speciale gelegenheid.

Haar ervaring als styling- en imago deskundige is uniek!

Reclamecampagnes met een bekende stylist

Monique Mathijssen inhuren als presentator of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Monique Mathijssen boeken
Monique Mathijssen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button