Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Moke boeken

Moke boeken

Moke boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Moke of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

We kennen Moke van de robuuste rockmuziek waarmee ze in de afgelopen jaren het land veroverden. Paul Weller nam de groep mee op tournee door Engeland en Duitsland en sprak zijn waardering uit over hun ‘smashing tunes’. Ze speelden op Lowlands en Pinkpop, een tournee lang in het voorprogramma van Amy McDonald en samen met het Metropole Orkest voor een enthousiast publiek in de Heineken Music Hall. Ze zijn fans van Echo & The Bunnymen en Depeche Mode. Maar ook Jacques Brel, Bruce Springsteen en U2 staan prominent op hun iPods.

Het debuut Shorland (2007) leverde hen een gouden plaat op uit handen van Matthijs van Nieuwkerk; The Long And Dangerous Sea (2009) ging verpakt in een hoes van Anton Corbijn en bracht een verrijking van het groepsgeluid. De singles Last chance, Here comes the summer en Switch werden bescheiden Nederlandse popklassiekers en met albumtracks als The long way bewees Moke dat ze epische, meeslepende evergreens kunnen schrijven. Als huisband van De Wereld Draait Door in het seizoen 2007/2008 liet het veelzijdige vijftal zien dat ze de kunst van het coveren beheersen. Met korte fragmenten van klassieke popsongs speelden ze in op de actualiteit van het moment. Na twee triomfantelijke optredens op het hoofdpodium van Pinkpop en met een prijzenkast vol welverdiende awards, kan de band terugkijken op vier veelbewogen jaren.

In september 2011 gaat de drie maanden durende theatertournee “Till Death Do Us Part” van start. Op het programma staan liedjes over liefde en dood, vriendschap en verlies, zowel uit het eigen oeuvre als dat van Jacques Brel, Bruce Springsteen, Elvis en U2, gespeeld in een decor van film- en lichtbeelden en onder regie van Titus Tiel Groenestege.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button