Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Miss Montreal boeken

Miss Montreal boeken

Miss Montreal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Miss Montreal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, wordt geboren in Hardenberg. Ze groeit op in een muzikale familie en schreef al liedjes toen ze heel jong was. Ook speelt ze vanaf haar tienerjaren in bandjes, vooral in Zwolle en omgeving. Eén van die bands, Ysis, een echt meidentrio, maakte langzaam furore in het circuit. Maar Sanne werd pas echt bekend toen ze als Miss Montreal begin 2008 met haar liedjes naar buiten trad. Haar liedjes bleken ineens een groot publiek aan te spreken. Liedjes die voor een groot deel ontstonden haar grote liefde voor de muziek van Sarah Bettens en K’s Choice.

Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mag ze in ‘De Wereld Draait Door’ haar eigen liedje ‘Just A Flirt’ komen spelen. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers en al snel heeft Giel Beelen de radioprimeur van Sanne’s debuutsingle. Niet veel later kiest 3FM de single tot haar Megahit. Op 1 november van 2008 komt de single ‘Just A Flirt’ in de hitlijsten binnen om daar 33 weken onafgebroken in te blijven staan.

In de tussentijd blijft Sanne Hans zich ontwikkelen, als liedjesschrijver maar ook als performer. Met haar liveband Miss Montreal doet ze inmiddels de eerste optredens in het land. Van de kleine zaal van Paradiso naar een succesvol optreden op het Groningse Noorderslag in januari 2009. In februari van dat jaar is er voldoende materiaal om een volwaardig debuutalbum op te gaan nemen. De muziek wordt in Nederland ingespeeld en het inzingen van het album wordt gecombineerd met een korte vakantie in de Portugese Algarve.

Met een nieuwe single op zak speelt Miss Montreal op diverse grote bevrijdingsfestivals in Nederland. Een mooi moment om promotie te doen voor het debuutalbum ‘Miss Montreal’ dat op 15 mei 2009 verschijnt. De plaat is ingespeeld door de vaste begeleiders van Sanne, immers juist met deze muzikanten komen de Miss Montreal songs zo goed uit de verf. Want Sanne mag dan wel het boegbeeld zijn, Miss Montreal is wel degelijk een band. Een band die rockt en emotioneert en Sanne gedijt daar prima op. De zomer van 2009 staat in het teken van de festivals. In totaal doet Sanne met haar mannen meer dan 30 festivals aan, waaronder Lowlands, Parkpop, Beatstad en Zwarte Cross. Vervolgens verschijnen de singles ‘Seven Friends’ en ‘Addicted To Crying’ die Miss Montreal weer veel airplay opleveren, waardoor besloten wordt om een eigen clubtournee te gaan organiseren. Op de valreep scoort Miss Montreal nog de grootste airplayhit van 2009. Haar uptempo kerstsingle ‘Being Alone At Christmas’ is in de laatste 2 weken dat jaar het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio, mede door de steun van Radio538 die de single Alarmschijf maakt. Dit wordt Sanne’s grootste hit tot nu toe.

In 2010 verschijnt een nieuw album van Miss Montreal. De plaat zal in haar ogen nog veel beter worden. Volwassener werk maar nog steeds die authentieke typische “Sanne sound”. Er staan weer veel festivals gepland voor de zomer met veel nieuwe liedjes, een nieuw album en een bredere sound maar vooral een rockende mooie show!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button