Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Miriam Oremans boeken

Boekingsinformatie voor Miriam Oremans? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wie veel heeft meegemaakt, heeft veel te vertellen. Dat geldt zeker ook voor Miriam Oremans. Reden genoeg om haar uit te nodigen voor het verzorgen van een presentatie.

Een mogelijk thema voor een presentatie is de vergelijking tussen het bedrijven van topsport en het runnen van een onderneming; er zijn veel meer overeenkomsten dan je op het eerste gezicht zou denken. Ook is een toespraak mogelijk over de succesfactoren van Miriams sportieve carrière: plezier in je vak, discipline, respect voor anderen en een goede verliezer zijn. Uiteraard is er bij iedere presentatie ruimte voor discussie en voor het stellen van vragen.

Miriam Oremans besloot op haar 17e om de overstap te maken naar het proftennis, sinds die tijd reisde ze de hele wereld over. Ze komt uit een van de meest succesvolle lichtingen van het Nederlandse damestennis. Samen met Brenda Schultz, Kristie Boogert en Manon Bollegraf verdedigde ze de Nederlandse eer op de WTA toernooien over de hele wereld. In totaal behaalde Oremans vijf keer de finale van een WTA toernooi in het enkelspel en won ze drie toernooien in het dubbelspel. Ze bereikte een 25e plaats op de wereldranglijst in het enkelspel en een 19e plaats in het dubbelspel.

De mooiste overwinning uit de carrière van Oremans is de zilveren medaille op de Olympische Spelen van Sydney. Daar behaalde ze samen met haar dubbelpartner Kristie Boogert een voor Nederland historische plak. In de finale bleken de gezusters Williams uit de USA net een maatje te groot voor de Nederlandse dames, maar dat maakte de prestatie niet minder, het was immers de eerste zilveren tennismedaille voor Nederland op een Olympische Spelen.

In 2002 stopte ze met tennissen op het allerhoogste niveau. Aan haar profjaren heeft ze mooie herinneringen en overwinningen overgehouden. Maar bovenal veel ervaring en kennis. Die ervaring en kennis deelt ze nu graag met u, door middel van een presentatie over samenwerken, presteren onder druk, motivatie of een actieve tennis of beachtennisclinic.

U kunt Miriam Oremans boeken voor:

– Presentaties

– Clinics

Miriam Oremans

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Miriam Oremans of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.