Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mirella van Markus boeken

Mirella van Markus boeken

Mirella van Markus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mirella van Markus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Presentatrice Mirella van Markus beheerst de kunst om maatschappelijke onderwerpen te vertalen naar persoonlijke verhalen. Haar professionaliteit als presentatrice was al te zien in de programma’s Goedemorgen Nederland, De Italiaanse Droom en dagelijkse talkshow Helder.

Mirella van Markus boeken voor een evenement

Mirella van Markus is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Mirella van Markus

Mirella was tijdens haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam al programmamaker bij Studenten TV van de lokale omroep. Na haar studie was ze als researcher verbonden aan productiebedrijf Bromet & Dochters. Samen met Frans Bromet maakte ze series voor onder andere de VPRO, Humanistische Omroep en de NCRV.

In 2006 wordt Mirella van Markus gevraagd voor de presentatie van Goedemorgen Nederland. Dit was voor haar de uitgelezen kans om de meest uiteenlopende mensen te interviewen. Samen met Sven Kockelman presenteerde ze tot 2009 dagelijks het ochtendprogramma van Nederland. Daarnaast deed Mirella een aantal andere programma’s voor de KRO, waaronder Boer trouwt vrouw, Surviving Nature en het zeer gewaardeerde programma De Italiaanse Droom. Na een mooie periode bij de publieke omroep wordt Mirella gevraagd om het team van Hart van Nederland te komen versterken.

Maatschappelijke en medische programma’s

Inmiddels heeft heeft Mirella een scala van maatschappelijke en medische programma’s op haar naam staan. Zo presenteerde ze Kamer 202, Mooie mensen in de Zorg en Overleven met Kanker. In dit aangrijpende programma volgt ze patiënten op de voet en kijkt ze mee met keuzes die ze maken. Welke keuzes zijn er? Hoe gaan de patiënten en naasten hiermee om? En ook: hoe ver is de medische wetenschap in behandelingen tegen kanker? Mirella is ook betrokken bij de jaarlijkse terugkerende lampionnen actie Nederland geeft Licht voor KWF.

Wij willen ook een kind

In 2014 maakt Mirella in samenwerking met de NTR de documentaire Wij willen ook een kind. Hierin gaat ze op zoek naar de meest ideale constructie om samen met haar vrouw Claudia een kind te krijgen. Ondanks dat ze een sterke kinderwens hebben, zijn er zorgen en twijfels: heeft ons kind geen vader nodig? Welke rol krijgt de donor? Wat is het risico voor ons kind als het bij twee moeders opgroeit? Mirella gaat op zoek naar antwoorden.

Keynote

Mirella geeft lezingen waarin ze verder in gaat op haar ervaringen. Alle vormen van niet traditionele gezinnen komen voorbij in de vorm van anekdotische ervaringsverhalen. Zoals co-ouderschap, single ouderschap, meerouderschap, draagmoederschap, adoptie etc. Emotionele, intieme verhalen afgewisseld met hilarische luchtige verhalen uit de praktijk. Daarnaast ook praktische informatie: Hoe vind je je weg in het vormgeven van een niet traditioneel gezin? Waar vind je een donor of een draagmoeder? Hoe adopteer je een kind? Hoe regel je co-ouderschap, hoe zit dit juridisch en financieel?

Mirella van Markus als dagvoorzitter of spreker

In deze combinatie is Mirella op haar best: informerend en onderzoekend door haar achtergrond als journalist, betrokken als mens, professioneel als presentatrice. Of ze nu in haar rol als presentatrice, discussieleider, interviewer of dagvoorzitter optreedt, ze zal haar doortastendheid altijd een persoonlijke touch geven.

Mirella van Markus boeken
Mirella van Markus boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button