Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Minke Booij boeken

Minke Booij boeken

Minke Booij boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Minke Booij of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Minke Booij werd in het internationale hockey gezien als een van de beste verdedigsters ter wereld. Niet voor niets was ze in 2006 Beste hockeyster van de Wereld. Zowel op nationaal als internationaal niveau was Minke Booij een belangrijke steunpilaar.

Met Den Bosch werd Minke veelvoudig Nederlands Kampioen en won ze meerdere keren de Europa Cup 1. Als aanvoerster van het Nederlands team was Minke Booij jaren lang het verlengstuk van coach Marc Lammers. Nederland wist met Minke Booij als captain vele internationale titels te winnen. Na een mislukte gooi naar de Olympische titel in 2004 verloor het team tot 2008 nauwelijks meer. Zo werd Minke Europees en wereldkampioen.

In 2008 bereikte Minke Booij haar ultieme doel, een gouden medaille op de Spelen in Peking! Het hoogst haalbare voor iedere sporter. Haar inzet is ongekend, ze gaat altijd voorop in de strijd. Haar enthousiasme en motivatie werken aanstekelijk op de overige teamleden.

Na het behalen van goud op de Spelen besloot Minke Booij in 2008 haar hockeycarrière te beëindigen en een maatschappelijke carrière te starten. Ze ging aan de slag bij Lotto, waar ze nog steeds actief is.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button