Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Miljuschka Witzenhausen boeken

Miljuschka Witzenhausen boeken

Miljuschka Witzenhausen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Miljuschka Witzenhausen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Miljuschka Witzenhausen begon al op jonge leeftijd met dansles, zowel klassiek als met beats. Op haar achtste begint ze met de jeugdtheaterschool en op haar vijftiende met boksen. Ze gaat rechten studeren en doet naast haar studie modellen-, promotie- en danswerk. Ze wordt ontdekt door een scout van TMF, doet een screentest en begint in 2005 als VJ bij TMF.

Miljuschka Witzenhausen boeken voor een evenement

Miljuschka Witzenhausen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka presenteert bij de muziekzender op maandag, woensdag en vrijdag het programma ‘TMF Mobile Chart’. Deze nieuwe, ultrahypermoderne lijst sluit aan in het rijtje hitlijsten als de Top 40, MTV’s Top 11 at 11 en The box Clipchart, maar is net even anders. Dagelijks presenteert ze de Dag Top 5 in het live programma Re:action van Renate Verbaan. Ook vind je Miljuschka regelmatig achter de Chat.

Miljuschka betekent ‘lieverdje’ in het Russisch en ‘geluk’ in het Tsjechisch. ‘Creatief’ en ‘lekker druk’ zijn echter twee eigenschappen die veel beter bij haar passen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button