Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Milika Peterzon boeken

Milika Peterzon boeken

Milika Peterzon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Milika Peterzon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Na de balletacademie koos Milika voor een loopbaan bij de televisie en op 21-jarige leeftijd werd ze omroepster bij de TROS. Behalve presentatiewerk deed Milika ook modellenwerk en richtte ze haar eigen reclamebureau op.

Al sinds 1995

is Milika samen met Cilly Dartell een van de vertrouwde gezichten van een van de best bekeken programma’s op de Nederlandse televisie: ‘Hart van Nederland’.

Daarnaast

presenteert Milika ook tal van andere SBS-programma’s. Zo was ze in 1999 betrokken bij het programma ‘Goedenavond Nederland’, kwam Milika ‘In Actie voor Dieren’ en deed ze samen met Ton van Royen ‘het Nationale Verkeersexamen’, ‘de Nationale Inkomenstest’ en het politiek getinte programma ‘Waar Stem ik Op?’

Door haar journalistieke achtergrond

is Milika een veel gevraagd dagvoorzitter op congressen en presenteert zij bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Daarnaast wordt Milika veelvuldig gevraagd voor de presentatie van bijzondere events of bedrijfsfeesten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button