Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Middeleeuws entertainment boeken

Middeleeuws entertainment boeken

Middeleeuws entertainment boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Middeleeuws entertainment of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Middeleeuws entertainment bestaat uit verschillende soorten acts en artiesten die uitstekend passen bij een themafeest of personeelsfeest met Middeleeuwse elementen. Hierbij kun je denken aan onder andere ridders, jonkvrouwen en troubadours. Maar ook toernooien, workshops zwaardvechten en diverse animatie acts.

Middeleeuws entertainment boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over Middeleeuws entertainment. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. In dit overzicht vind je een aantal ideeën om inspiratie op te doen.

Middeleeuwse Battle

In deze show strijden 2 ridders met hun schildknapen voor eer en roem. Allereerst worden er proeven van bekwaamheid afgelegd, zoals appelklieven, het quintijn, speerwerpen en ringsteken. Daarna gaan de ridders elkaar met de lans te lijf.

Benodigde ruimte: Minimaal 40 x 12 meter (zand of gras inclusief stroompunt).
Duur: 25 minuten (exclusief op- en afbouw tijd).
Inclusief: Twee ridders te paard, drie schildknapen, een spreekstalmeester en geluidsinstallatie met technicus.

The Royal Quest

The Royal Quest is het volledige toernooi. Vier ridders met ieder hun eigen schildknaap gaan de strijd aan om de hand van een mooie jonkvrouw. Allereerst de proeven van bekwaamheid met de lans, zwaard en speer. Onder andere appelklieven, speerwerpen en ringsteken.

Na deze proeven mag de beste ridder een van zijn tegenstanders uitdagen voor een steekspel, waarbij de spaanders letterlijk in het rond vliegen en de grondgevechten de beslissing moeten brengen. Indien gewenst regelen we ook de omheining en aankleding van het toernooiveld.

Benodigde ruimte: 50 x 15 meter (zand of gras inclusief stroompunt).
Duur: 45 minuten (exclusief op- en afbouw tijd).
Inclusief: Vier ridders te paard, zes schildknapen, een spreekstalmeester en geluidsinstallatie met technicus.

Workshop zwaardvechten

Een ridder leert de deelnemers enkele basisslagen, inclusief uitgangsposities. Deze worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend met kunststof oefenzwaarden. Aan het eind van de workshop maken de deelnemers zelfstandig een gevecht van 6-8 slagen. Ook aan kinderen is gedacht. Speciale zwaarden zorgen ervoor dat er geen gewonden vallen.

Maximale groepsgrootte: 12 personen.

Elfen

Elfen hebben magische krachten, dat is al eeuwen bekend. Het zijn lieve wezens met vleugels en puntoren… Lief, maar soms met een onstuimig karakter. Laat je verleiden door Lysander de Wens-elf. Geniet van zijn magische krachten en doe een juiste wens!

Straat animatie en acts op maat

We werken samen met diverse creatieve artiesten, zoals troubadours, jongleurs, vuurspuwers, goochelaars, ballonplooiers, steltenlopers, levende standbeelden en mime spelers. Vertel ons je wensen en wij maken een act op maat!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button