Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Michiel de Jong boeken

Michiel de Jong boeken

Michiel de Jong boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Michiel de Jong of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Michiel de Jong is geboren in Oranjestad op Aruba. Hij haalde zijn propedeuse op de Utrechtse Hogeschool van de Kunsten en voltooide daarna de vierjarige Toneelschool aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.

Zijn theatercarrière begon in 1998 met Dodendans in het Theater van het Oosten. Verder speelde hij in Hamlet, Wiseguys en Alice in Wonderland. In 2001 was Michiel te zien in Hooligans en in 2002 speelde hij in Het schaep met de 5 pooten en Zomerzotheid.

Op TV is Michiel de Jong al sinds 1994 te zien met De laatste carrière. Daarna had hij rollen in Jansen Jansen, Unit 13, Zebra, Baantjer, Lopen, Quidam Quidam, IC en Onderweg naar Morgen. Ook had Michiel een hoofdrol als Rolf Heydecoper in de RTL4-serie De Erfenis. In 2004 en 2005 was hij te zien als Thijs Marsman in de mediasoap van Endemol Nederland BV op de publieke omroep, Het Glazen Huis. Verdere speelde hij in de films Jezus is een Palestijn en in FL 19,99.

In 2004 was Michiel de Jong mede-oprichter van het theatergezelschap Stichting de Praktijk. Als debuut is gekozen voor een theaterversie van Hurly Burly, een film van David Rabe. Michiel kruipt in de huid van Eddy, een van de hoofdpersonages in het stuk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button