Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Michiel de Jong boeken

Michiel de Jong boeken

Michiel de Jong boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Michiel de Jong of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Michiel de Jong is geboren op 17 mei 1973 in Oranjestad, Aruba. In 1993 heeft hij 1 jaar Theater Vormingsklas gedaan in Amsterdam. Vervolgens heeft Michiel in 1 jaar zijn propedeuse gehaald op de Utrechtse Hogeschool van de Kunsten. In 1999 heeft hij de vierjarige Toneelschool voltooid aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.Zijn theatercarrière is begonnen met Dodendans (regie: Mark Timmers) in 1998 van Theater van het Oosten en heeft verder gespeeld in Hamlet (regie: Johan Doesburg), Wiseguys (Allan Zipson), Alice in Wonderland (Bart Dankeart en Emanuel Muris). In 2001 was hij te zien in Hooligans (regie: Peter Pluimmakers) en in 2002 heeft hij gespeeld in Het schaep met de 5 pooten onder regie van M. Sijm. Tevens stond hij in Zomerzotheid, onder regie van Bruun Kuijt.
Sinds 1994 is Michiel al op televisie te zien met De laatste carrière. Vervolgens had hij een rol in Jansen Jansen, Unit 13, Zebra, Baantjer, Lopen, Quidam Quidam, IC en Onderweg naar Morgen. Tevens had Michiel een hoofdrol in de RTL4-serie De Erfenis als Rolf Heydecoper. In het seizoen van 2004/2005 was hij te zien als Thijs Marsman in de nieuwe mediasoap van Endemol Nederland BV op de publieke omroep, Het Glazen Huis.
Ook heeft Michiel de Jong gespeeld in de films Jezus is een Palestijn van Lodewijk Crijns en in FL 19,99 van Mart Dominicus.
In 2004 was hij mede-oprichter van het nieuwe gezelschap Stichting de Praktijk. Als theaterdebuut is gekozen voor een theaterversie van Hurly Burly, een film van David Rabe. Michiel kruipt in de huid van Eddy, een hoofdpersonage in het stuk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button