Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Michel van Grinsven boeken

Michel van Grinsven boeken

Michel van Grinsven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Michel van Grinsven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Michel van Grinsven

Michel van Grinsven werd in 1960 geboren te Amsterdam. Na de middelbare schoolopleiding koos Michel er voor om zijn creatieve talenten verder te ontwikkelen en te gebruiken. Hij begon met het sneltekenen van karikaturen op straat om dit later via theaterbureaus te gaan doen. Het tekenen bleek een prima ingang bij de theaterbureaus en daardoor is Michel nog steeds een veelgevraagd karikaturist.

Naast het tekenen trok het toneel

Als dressman liep hij mee in modeshows en ging deze later ook presenteren. Als presentator werd hij meer en meer gevraagd, ook voor grote landelijke evenementen. Hij presenteerde zeer uiteenlopende evenementen, van Modeshows voor Wehkamp , tot TV presentaties. Voor Kids for Animals is Michel nog regelmatig op TV met clips van liedjes, welke hij op de Kids for Animals CD zingt.

Zijn stem bleek ook zeer geschikt

voor het inspreken van commercials, documentaires en informatielijnen, en is als zodanig flexibel inzetbaar. Michel’s stem was te horen in diverse Postbus 51 spots en op 06-lijnen als de Moederdag-felicitatielijn en de ABN-Amro-tennis-toernooi-info-lijn. Daar waar Michel niet werd gevraagd voor presentaties, bracht hij zijn eigen (theater)producties.

Zo zijn er een gevarieerde Kindershow

voor Kids for Animals en een vrolijk Seniorenprogramma met o.a. oude en nieuwe liedjes. Om wat variaties te krijgen in de Kindershow, begon Michel met goochelen en via het goochelen kwam hij in aanraking met de magie van het buikspreken. Deze haast uitgestorven varietesoort boeide hem al van kinds af aan.

Na een intensieve training

beheerst Michel deze techniek en werkt er mee met zeer veel succes. Meerdere malen is hij te zien geweest op televisie met zijn buikspreekpop ‘Jeroentje’. Onder andere in: ‘Wie van de Drie’, ‘Willem Wever’, ‘Vijf Uur Show’, ‘Lucky Letters’.

Zijn sterke kant is de veelzijdigheid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button