Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mervyn King boeken

Mervyn King boeken

Mervyn King boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mervyn King of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mervyn King

Mervyn King leek al in januari de dartskoning van 2002 te worden. Mervyn King bereikte de finale van ‘The Embassy’ (nu verder onder de naam ‘The Lakeside’), onder meer door een sensationele zege op Raymond van Barneveld in de kwartfinale. Maar Mervyn King vergat de kroon op zijn werk te zetten en verloor in de finale van Tony David. Mervyn King baarde opzien door in de tweede ronde van dat toernooi met een shirt van het Nederlands voetbalelftal te spelen. Mervyn King verklaarde na afloop dat hij veel aan Nederland en zijn dartsfans te danken heeft en wilde op deze wijze ‘dank je wel’ zeggen.

Mervyn King vergaarde de meeste

van zijn wereldranglijstpunten bij de Open toernooien van Duitsland, Nederland en Engeland. Mervyn King bereikte de finale bij zowel ‘The Embassy’ 2003 als bij de International Darts League 2003 en de World Darts Trophy 2003. In deze 3 finales moest Mervyn King het opnemen tegen Raymond van Barneveld die keer op keer weer onverslaanbaar bleek te zijn.

Mervyn King begon op jonge leeftijd

met darts, daartoe aangemoedigd door zijn vader Michael, zijn trouwste fan. Veroverde in 1995 zijn eerste grote prijs, The Embassy Gold Cup. Mervyn King versloeg destijds in de finale Embassykampioen Ritchie Burnett. In 1997 won Mervyn King zowel Open Finland als Open Nederland en debuteerde Mervyn King op ‘The Embassy’ met een plek in de halve finale. En…Mervyn King heeft de nine-darter in zijn vingers!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button