Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Merel Westrik boeken

Merel Westrik boeken

Merel Westrik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Merel Westrik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Merel Westrik is onder andere bekend als presentatrice van Ladies Night op Net 5. Naast presentatrice is ze ook journalist en documentairemaakster.

Merel Westrik boeken voor een evenement

Merel Westrik is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Merel Westrik

Merel was samen met Antoin Peeters te zien als presentatrice van het RTL Half Acht Nieuws. Daarnaast was ze de mol in het programma Wie is de Mol in 2019. Voordat Merel naar RTL ging was ze werkzaam bij omroep WNL. Daar presenteerde ze het ontbijtprogramma Vandaag de Dag, waarin ze de dagelijkse actualiteit behandelde met afwisselende gasten uit de politiek tot sport en van misdaad tot entertainment. Daarnaast sloot ze iedere werkweek op vrijdag af in Vandaag de Vrijdag met haar collega’s Leonie ter Braak of Kristel van Eijk.

Tafelgast in De Wereld Draait Door

Ook maakte ze in 2012 deel uit van het roulerende gezelschap tafelgasten in De Wereld Draait Door en presenteerde ze die zomer het programma Half 8 Live op het voormalige tijdslot van DWDD.

Merel Westrik boeken
Merel Westrik boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button