Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Meral Polat boeken

Meral Polat boeken

Meral Polat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Meral Polat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Meral polat studeerde in 2004 af aan de toneelschool van amsterdam.Sinds 2003 speelt meral polat in de gesluierde monologen van adelheid roosen, waarmee ze in 2007 ook door amerika tourde. Verder speelde ze bij het ro theater in snorro en moord in de kerststal, bij de toneelmakerij in ontspoord, bij het noord nederlands toneel in don juan en bij orkater in kamp holland. In het amsterdamse bostheater speelde ze in les enfants du paradis. Bij de veenfabriek speelde ze in hoogwater voorheen laagwater onder regie van paul koek en wim t. Schippers.
Bij het nationale toneel was meral als hoofdpersonage te zien in hollandse spoor en retour hollandse spoor. In 2008 won meral voor haar rol in hollandse spoor de guido de moorprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest getalenteerde acteur of actrice van het gezelschap.
Op televisie was meral in series als noord zuid, lijn 32, keyzer & de boer advocaten, hart tegen hard, sprint!, spoorloos verdwenen, doris, het klokhuis en project orpheus.
Op het witte doek speelde ze rollen in onder het hart van nicole van kilsdonk, vreemd bloed van johan timmers, brammetje baas van anna van der heide en alibi van johan nijenhuis. Begin 2015 speelde meral het hoofdpersonage in de telefilm undercover van boris paval conen. Datzelfde jaar speelde ze in meet me in venice, onder regie van eddy terstall, trots en verlangen, geregisseerd door will koopman en een grote rol in de familiefilm de boskampi’s van arne toonen. In 2016 speelde ze een rol in de populaire kinderfilm mees kees.
Behalve actrice is meral ook zangeres. Ze toerde met haar eigen band merals harem door het land met de voorstelling ochtendzee in 2015/2016.
In 2017 heeft meral in de remake van het veelgeprezen avonturenstuk snorro van het ro theater gespeeld. Waarna ze sombersongs zal spelen op de parade.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button