Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Menu totaal boeken

Menu totaal boeken

Menu totaal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Menu totaal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Menu totaal is een avondvullend showprogramma van 4 a 5 uur bestaande uit drie bands dat ieder feest tot een onvergetelijk succes zal maken.

Orkest Aperitive:

Dit als voorafje bedoelde orkest speelt schitterende achtergrondmuziek (voornamelijk uit de jaren tachtig en negentig) en is bijzonder geschikt tijdens de entree van uw gasten en tijdens het diner. Door het gebruik van een electronisch drumstel en een in-ear systeem voor alle muzikanten is dit orkest als een van de weinige orkesten in Nederland in staat om fluisterzacht te spelen en toch hifi-kwaliteit te behouden. Mochten uw gasten zich reeds op dit moment wat actiever willen opstellen dan schakelt orkest Aperitive moeiteloos over naar een swingender repetoire.

DiepTriest:

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Diep Triest een band die feest wenst te maken. Zanger / entertainer Theo Driessen neemt u samen met zijn vier muzikanten mee op een reis vol emoties: eenzaamheid, verbroken relaties, liefdesverdriet, verscheurde foto’s, wintersportvakanties, scheidingen, autowrakken, luchtpost, Belgie en rosse buurten. Maar ook mooie momenten van verliefdheid, vertederende kinderen, de eerste keer, heidebloempjes en intieme dranklokaaltjes passeren de revue. Dit alles leidt tot ongekende momenten van verbroedering en gevoelens van saamhorigheid. Meezingen is het motto van deze heren en aangezien alle ten gehore gebrachte nummers behoren tot de grootste nederlandstalige hits van de laatste drie decennia is dat voor niemand een probleem. Diep Triest is feest in optima forma.

Sinds 1 april

kent DiepTriest een nieuw naprogramma: After Eighty. De grootste hits van de meest populaire artiesten na 1980. De hippies van De Bloemen in je Haarband zijn voorlopig met een sabbatical bezig en zijn alleen te bewonderen in de theatershow Those were the days.

Dit programma is uniek

en bevat voor de opdrachtgever vele voordelen:

– geen ombouw van apparatuur, volledige afstemming qua repertoire en programma, korte pauzes en niet in de laatste plaats een aantrekkelijke all-in prijs.

– de complete show wordt uitgevoerd door een team van zes artiesten en drie technici.

– de licht- en geluidsinstallaties zijn van absolute topkwaliteit en worden bediend door zeer ervaren technici.

De verschillende programma onderdelen zijn ook afzonderlijk te contracteren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button