Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Menno Bentveld boeken

Menno Bentveld boeken

Menno Bentveld boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Menno Bentveld of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Menno Bentveld is één van de gezichten van VARA’s sportieve -met een Academy Award onderscheiden- actieprogramma ‘Jules Unlimited’, presenteert het veelbekeken TV-programma ‘Herexamen’ en tevens het wekelijkse wetenschapsprogramma ‘Nieuwslicht’, dat vorig seizoen de Eureka-prijs in de wacht sleepte. Ook staat Menno regelmatig in het theater met het VARA Kindersongfestival.

Menno Bentveld begon in 1990

bij Veronica als presentator van het televisieprogramma ‘Club Veronica’, gevolgd door ‘Baanbreker’ . Na het afronden van zijn studie ‘Algemene Letteren’aan de Universiteit Utrecht presenteerde jij drie jaar lang ‘Veronica Reisgids’ waarna hij in 1995 de overstap maakte naar de VARA. Voor deze omroep heeft hij in het verleden o.a. het veelgeprezen programma ‘12 steden, 13 ongelukken’ en het internationaal onderscheidde, populair wetenschappelijke programma ‘De Ontdekking’ gepresenteerd.

Verder presenteerde hij o.a ‘Het JongerenLagerhuis’, het radioprogramma ‘Punch’, de jongeren debatwedstrijd ‘Op weg naar het Lagerhuis’ en het VARA Nieuwjaarsconcert vanuit het Amsterdamse Concertgebouw.

Begin 2007 was de Leidenaar te zien als een van de deelnemers aan Wie is… de mol? van de AVRO. Sinds 21 januari 2007 presenteert Bentveld samen met Andrea van Pol het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1. Ook heeft hij in het zomerseizoen van 2007 een programma op Nederland 3, Wat heet!. Dit wordt uitgezonden als vervanger van De wereld draait door. Vanaf 18 februari 2008 presenteert hij op maandag laatstgenoemd programma.[1]
Ook treedt Bentveld regelmatig op met Het Leidens Rondtheater. In 1999 wonnen ze de Top Theaterprijs voor de voorstelling “Kunst”. In 2004 speelde Bentveld Meester Frans van der Steg in de kindermusical “De Zevensprong”.

Menno Bentveld is te boeken

als onder andere dagvoorzitter, discussieleider voor informatieve bedrijfsbijeenkomsten of als voice-over. Hij verzorgt dit met dezelfde snelheid en betrokkenheid als zijn programma’s.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button