Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Menno Aben boeken

Menno Aben boeken

Menno Aben boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Menno Aben of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Menno is geboren in het jaar 2000 te Leiderdorp. Hij heeft verschillende hobby’s. Menno’s hobby’s zijn: voetballen, gitaar spelen, piano spelen en natuurlijk zingen. Zingen vindt hij het leukste om te doen.Interview Menno : Ik zing al vanaf dat ik klein was, ik was toen ongeveer een jaar of 5. Toen ik een baby was moest mijn moeder altijd zingen om me stil te krijgen. Ik heb al op verschillende plekken opgetreden.
Mijn eerste echte optreden was op een evenement in Alphen aan den Rijn. Bij dit optreden ben ik ook ontdekt door een management genaamd: Flash Music, waarvan de manager L. Nijhuis is. Vroeger heb ik in een boyband gezeten met hetzelfde management.
Ook trad ik met de boyband op in Duitsland bij een televisieprogramma. De boyband bestaat niet meer. Dit komt door enig karakterverschil onderling. Natuurlijk heb ik ook favoriete muziek om naar te luisteren. Ik luister zelf graag naar Engelse muziek wat in de top 40 staat en luister graag naar de muziek van Zayn Malik en Bruno mars.
Maar ook hou ik van Nederlandstalig muziek, bijvoorbeeld: Tino martin, Andre Hazes Jr. Zelf zing ik ook graag de nummers van de artiesten die ik heb opgenoemd en de nummers uit de top 40.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button