Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Memphis Maniacs boeken

Memphis Maniacs boeken

Memphis Maniacs boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Memphis Maniacs of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Meesters van de mash-up: George Baker vs Chemical Brothers, Metallica vs Eurythmics en Moby vs Dolly Parton. Klinkt onmogelijk, maar de Memphis Maniacs presteren het om met verbluffend gemak een prettig gestoord geheel te smeden van uiteenlopende favorieten uit diverse decennia. Alles live gespeeld met zeer hoog dans- én headbang gehalte.
Wanneer de 5 superhelden van de Memphis Maniacs hun bovennatuurlijke krachten bundelen staat dit keer op keer garant voor een spectaculaire en retestrakke performance. Deze sensationele formatie is in geen enkel hokje te plaatsen en raakt met hun uiterst gevarieerde repertoire en grondig vernieuwde show bij iedereen een gevoelige snaar. Laat je meezuigen in de explosie van vermaak… Weerstand is zinloos!

De afgelopen seizoenen stonden de Memphis Maniacs met daverend succes op o.a. Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten, diverse Bevrijdingsfestivals en de grotere poppodia.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button