Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Melody Klaver boeken

Melody Klaver boeken

Melody Klaver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Melody Klaver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Melody Klaver debuteerde als Zlata in de NFTA afstudeerfilm ‘Mijn zusje Zlata’ (2003). Ze speelde vervolgens de hoofdrol in de film ‘Diep’: het 14-jarig meisje Heleen. Melody werd hiervoor op het Nederlands Film Festival in Utrecht genomineerd voor een Gouden Kalf. Daarmee was Melody Klaver op haar veertiende de jongste genomineerde ooit voor een Gouden Kalf. Voor haar rol in ‘Diep’ kreeg ze later de Tudor Award voor de beste buitenlandse actrice op het filmfestival van Genève.

Melody Klaver boeken voor een evenement

Melody Klaver is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Melody.

Wie is Melody Klaver

In 2006 was Melody te zien als Debby in de film ‘Afblijven’. Voor deze rol, die haar doorbraak betekende bij het grote publiek, kreeg ze een nominatie voor een Rembrandt Awards. Eind 2008 was ze te zien in de film ‘Oorlogswinter’ van Martin Koolhoven. Ze won hiermee een Rembrandt Award en de film won Platina. In 2010 volgde de film ‘Schemer’ van Hanro Smitsman, waar Melody een hoofdrol in speelt.

In 2014 studeerde Melody Klaver af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie in Maastricht. Op het International Theatreschool Festival in Amsterdam won ze de Kemna Award voor de beste en meest belovende afstuderende acteur/actrice van Nederland en België 2014, voor haar rol van Irina Arkadina in ‘De Meeuw’ van Tsjechov.

In 2015 speelde ze een bijrol in de nieuwe Net5 serie B&B ‘Zij hoort bij mij’. Een jaar later vertolkte ze de rol van Kelly in ‘Brasserie Valentijn’, de tweede romantische komedie van Sanne Vogel. Begin 2016 toerde Melody Klaver met een toneelproductie van Bos Theaterproducties door het land. Ook had ze opnames voor de films ‘Silk Road’ van Mark de Clou, ‘Hoe het zo kwam dat de Ramenlapper hoogtevrees kreeg’ van Eva Zanen en de Engelstalige korte film ‘To Catch a Fly’ van Sanne Kortooms, waarin ze de hoofdrol van de Hongaarse Daniëlla vertolkt.

In 2018 speelt Melody de vrouwelijke hoofdrol in de speelfilm ‘Rafaël’, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Melody Klaver boeken
Melody Klaver boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button