Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Meester Moeilijk boeken

Meester Moeilijk boeken

Meester Moeilijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Meester Moeilijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. De Meester draait helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. In zijn sets (met unieke ‘Goed Gevoel Garantie’) hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics.

Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend. Moeilijk is bovendien geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik: Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

Sterker nog: Recent onderzoek heeft aangetoond dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad gemiddeld 76% minder vaak uitmonden in een scheiding! Hetzelfde onderzoek liet zien dat na een chique bedrijfsborrel met de Meester het ziekteverzuim gemiddeld 15% daalt en jaaromzetten astronomische hoogten bereiken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button