Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » MC Fit boeken

MC Fit boeken

MC Fit boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor MC Fit of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

MC Fit begon twintig jaar geleden met rappen en was tegelijkertijd met toneel bezig. Na het succes met de Flinke Namen maakte hij de muziektheatervoorstelling ‘Glen Faria’ ter voorbereiding op zijn gelijknamige debuutalbum.
Op dit album staan eerlijke tracks met teksten over de liefde, zijn gezinsleven en maatschappelijke issues maar ook over het uitgaanscircuit en alle verleidingen van dien.  ’Glen Faria’ is geproduceerd door het producers duo Morgan Avenue en moet maart 2013 verschijnen.  Als Fit zijn solodebuut moet omschrijven noemt hij het vooral ‘een eerlijk album met mooie nummers’. “De teksten die ik schreef voor Flinke Namen tracks waren stoer en uitslovend. Met dit album wil ik een andere kant van mezelf laten zien. Ik heb besloten dicht bij mezelf en bij mijn eigen realiteit te blijven.”

Fit leerde zichzelf het pianospel grotendeels zelf aan. De piano speelt dan ook een grote rol op het aankomende album. “Het hele album is eigenlijk begonnen met een piano riedeltje. Meestal begon ik wat op mijn piano te spelen en dat werd dan uiteindelijk een nummer.”

Ook de liveshow van MC Fit is een samensmelting van al zijn verschillende kanten en achtergronden. Ondersteund door prachtige visuals vertelt hij zijn verhaal aan het publiek. Openhartig, oprecht en pijnlijk herkenbaar, dat is MC Fit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button