Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Maywood boeken

Maywood boeken

Maywood boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maywood of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De naam Maywood staat synoniem voor “Late at night” en “Mother how are you today”. Het latino geluid van “Rio” ligt nog vers in ieders geheugen. Sprankelende hits zijn niet tijd gebonden: Hits blijven hits en de Maywood hits worden nog zeer vaak gedraaid of door andere artiesten vertolkt… Alice Maywood heeft daarom besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij van nu af aan voor Maywood.

Maywood trad op van Zweden tot in Zuid-Afrika

en van Australië tot in Ecuador. Maywood was, en is nog steeds, over de gehele wereld bekend en geliefd. Talloze Maywood-fanclubs zijn nog altijd zeer actief.

Alice zal tijdens haar optredens in het land

de grootste Maywood hits vertolken. De debuut-single dateert uit 1979. De eerste albums ‘Maywood’, ‘Different Worlds’, ‘Beside You’ en ‘Colour my Rainbow’ waren goed voor goud en platina. De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood.

Alice componeerde de melodieën

en was de architect van Maywood. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood sound.

Niets lijkt een geslaagde comeback meer in de weg te staan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button