Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maurice de Hond boeken

Maurice de Hond boeken

Maurice de Hond boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maurice de Hond of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maurice de Hond studeert in 1971 af als Sociaal Geograaf aan de UVA in Amsterdam. De volgende 15 jaar is Maurice actief als onderzoeker, onder andere bij het bedrijf Inter/View waar Maurice later mededirecteur van wordt. In 1976 was Maurice tevens in de media actief als verkiezingsonderzoeker bij de Vara’s ‘In de Rooie Haan’ en later ‘Achter in het Nieuws’ en ‘NOVA’.

In 1986 was Maurice als voorzitter van de raad van commissarissen nadrukkelijk betrokken bij de beursgang van Inter/View. Tevens was Maurice toen CEO van Headstart in de VS. Van 1991 tot 1995 werkte Maurice bij ITT Gouden Gids op de afdeling marketing en business development.

De volgende drie jaar is Maurice actief als CIO bij Wegener Arcade waar hij vertrok en als CEO aan de slag ging bij Newconomy. Sinds 2002 beheert Maurice een website waarmee actuele ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving op de voet gevolgd kunnen worden.

Tevens heeft Maurice een aantal boeken geschreven waaronder zijn laatste boek ‘De vijfde Dimensie’ en is hij een graag geziene gast bij tv-programma’s zoals ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Pauw & Witteman’.

In zijn vrije tijd is Maurice de Hond voetbalscheidsrechter waar hij de zondaghoofdklasse van de KNVB fluit.

Maurice de Hond boeken
Maurice de Hond boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button