Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maurice Andreas boeken

Maurice Andreas boeken

Maurice Andreas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maurice Andreas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Elvis Show
Zet Elvis in het hier en nu, wat krijg je dan? De Elvis show is een ware aanvulling voor ieder evenement en duurt plusminus 30 minuten. Even terug in de tijd maar wel met een dosis humor en een vleugje brutaliteit. Tenslotte is Elvis the King en de koning mag natuurlijk alles. Ook Robbie Williams is fan van Elvis, dat is geen geheim hij heeft zelfs een nummer naar Elvis vernoemt. Net als Elvis is hij een grootheid maar dan in deze tijd. Ze verschillen in persoonlijkheden maar dat is nu net de grap. Combineer deze reuzen en je krijgt een bijzonder mens die grappig en serieus bezig is met het maken van een unieke Elvis show.

Daverende show

Na een zinderend intro van CC Ridder of That’s All Right My Mamma gevolgd door Blue Suede Shoes, Burning Love en Suspiciouse Minds, duikt Elvis het publiek in. Zoals u Elvis kent zal hij altijd een babbeltje maken. Dat geeft de ideale gelegenheid voor hilarische momenten. Ietwat brutaal zal hij de mensen uitnodigen om mee te rock and rollen, of een romantische moment met hem te delen tijdens een ballade zoals Can’t Help Faling in Love. Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet. De wil om mee te doen creëert Elvis. Geniet van een vernieuwde Elvis Presley revival in één daverende show.

The Swinging Maurice Show

De Swinging Maurice Show is een combinatie van de Elvis Show, 70’s en 80’s Show en hedendaagse muziek. Alleen dan zonder verkleedpartijen en is avondvullend.

Dance Classics

Een combinatie uit dance classics, rock and roll, soul en disco, maar ook Nederlandstalige meezingers en ballades. Een gevarieerd programma van toen en nu.

Afstemmen

U heeft de mogelijkheid om af te stemmen wat voor uw feest van belang is.

Feest

De show is te boeken voor 30 minuten, of voor een avondvullend programma van maximaal 4 sets van 40 minuten. Voor privé-feesten, bruiloften, personeelsfeesten, festivals of wat voor feest dan ook.

Combinatie

Deze show kunt u combinatie met de Elvis show of de 70’s en 80’s show. Neemt u alle shows bij elkaar dan is het een completen avond door de jaren heen. Alle shows zijn geschikt voor ieder evenement. Zeker als het gaat om het verrassingselement.

De 70’s en 80’s Show

Doe mee en laat u even gaan. Of het nu op het podium is of op de dansvloer tussen het publiek, de man uit the Seventies laat geen kans liggen om u mee te nemen terug in de tijd. Doet u mee?

Uitleven

Met zijn manier van entertainen en zingen maakt hij een ieder deelgenoot van de tijd dat men nog in een souloutfit, kroeshaar, soulbroek naar de disco ging om zich daar volledig te kunnen uitleven.

Songs

Zo maakt u kennis met de hustle en nog veel meer gekkigheid. Denk maar aan de songs uit de zeventiger en tachtiger jaren. Disco Inferno, I feel Good, Heaven, Soulman, Celebration, Listen to the music, That’s the way i like it en nog veel meer. Lekker swingen met echte soul en disco.

Gevoel en Inspiratie

De 70’s en 80’s show komt voort uit het feit dat de artiesten uit die tijd de grondleggers zijn geweest voor de echte soul- en discoshows. De manier van zingen en entertainen uit de jaren ’70 en ’80 spreekt mij erg aan. Superartiesten als James Brown, Joe Cocker, Stevie Wonder en andere grootheden maakten het publiek echt deelgenoot van hun shows. Precies datzelfde gevoel wil ik laten herleven in de 70’s en 80’s show.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button