Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maureen Versprille boeken

Maureen Versprille boeken

Maureen Versprille boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maureen Versprille of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nadat Maureen afstudeerde van de Theater School was ze als actrice te bewonderen, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een aantal jaar maakte ze de overstap naar scriptschrijver.Maureen schreef twee jeugd dramaseries waarin ze zelf ook een rolletje had, daarna schreef ze een korte film De Grotten van Han van Vloten waar ze een Gouden Kalf voor ontving.
In 2012 schreef ze de korte film Lief Konijn waarvoor ze genomineerd werd voor Beste Korte Film op het NFF
Samen met Nicole van Kilsdonk schreef ze het scenario voor Toen Mijn Vader Een Struik Werd. De première van de film was op het internationaal filmfestival van Toronto. Toen Mijn Vader Een Struik Werd, werd aangemeld als Nederlandse inzending voor de 90ste Oscar uitreiking in de categorie Beste niet Engelstalige film. De film won heel veel prijzen waaronder de Gouden Leeuw voor beste Nederlandse familiefilm op het Cinekid festival, Winnaar ECFA award and Audience award op Het Jeugdfilmfestival (BE) en Winner proffesional Jury Award KinoKino – International Film Festival for Children, Zagreb, Croatia.
Momenteel werkt Maureen hard aan het script van een nieuwe jeugd animatiefilm.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button