Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maureen du Toit boeken

Maureen du Toit boeken

Maureen du Toit boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maureen du Toit of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Maureen du Toit is geboren op de eerste zomerdag van 1974 in Lesotho (Afrika). Toen Maureen één jaar was, werd ze geadopteerd door een Nederlands artsengezin. Op vierjarige leeftijd verhuisde ze van het warme Afrika naar het druilerige Nederland. Hier bracht ze haar jeugd door in het rustige Utrechtse Bilthoven.

Na haar middelbare schoolopleiding

vertrok Maureen naar het Zweedse Uppsala voor een éénjarige theateropleiding. Terug in Nederland kwam al snel haar televisiedoorbraak als Lisa Zoomers in de SBS 6-soap Goudkust. Du Toit speelde Lisa van 1996 tot 1999 en in 2000.

Tegen de verwachting

van velen in stopte Maureen in 2000 met haar televisiewerk om een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psycho Sociale Educatie op te pakken. Maar de buis bleef trekken.

In 2001

verruilde ze het acteerwerk voor het presentatievak en maakte ze haar opwachting ‘Hart van Nederland’. Behalve ‘Hart van Nederland’ presenteerde Maureen inmiddels ook het ‘James Bond Journaal’ en het veel bekeken en gevreesde ‘De Smaakpolitie’ waar malafide horecaondernemers hun plek wordt gewezen. Daarnaast verzorgde zij diverse presentaties in het land.

Maureen

die een fervent vechtsportster is, heeft een vriend en werd op 1 januari 2004 moeder van een dochter Rosalie. Binnenkort hoopt Maureen haar studie af te ronden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button